רוטב ספגטי מבושל איטי נטול גלוטן, וטבעוני רוטב. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 64 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-15 דקות. אם יש לך רסק עגבניות מיור, עלי בזיליקום, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו רוטב ספגטי מבשל איטי, רוטב ספגטי מבשל איטי, ו רוטב ספגטי מבשל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תרסיס 4-5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים פטריות, בצל ושום; מבשלים 4 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך ושקוף.