רוטב עגבניות חריף מאיטליה היומיומית של ג'יאדה דה לורנטיס
המתכון רוטב עגבניות מתובל מן האיטלקי היומי של ג'יאדה דה לורנטיס מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 195 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך זיתים, שמן זית, מלח ים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגת שקדים איטלקית - Giada De Laurentiis, בקלאווה פשוטה (Giada De Laurentiis), ו ארטישוק גראטן-Giada De Laurentiis (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את השמן מעל להבה בינונית-גבוהה. כאשר כמעט עישון, להוסיף את הבצל ואת השום ואת sauté במשך 3 דקות. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הזיתים, צלפים, 1/2 כפית מלח, פתיתי פלפל אדום, ו sauté במשך 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד מופחת מעט, על 20 דקות. מתבלים את הרוטב עם יותר מלח לפי הטעם. (הרוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב, ואז לכסות ולקרר. לחמם מחדש על חום בינוני לפני השימוש.)
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA