רוטב עגבניות טריות בסגנון יווני
רוטב עגבניות טריות בסגנון יווני הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. 9 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם שום, עגבניות שרי, אבו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה עובד טוב כמו רוטב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 83%. מתכונים דומים: פנה עם רוטב עגבניות בסגנון יווני, פנה בסגנון יווני עם עגבניות טריות, פטה ושמיר, ו דג אפוי בסגנון יווני: טרי, פשוט וטעים.
הוראות
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה לפסטה.
מחממים את האבו במחבת גדולה או בסיר עם מכסה הדוק על אש בינונית עד בינונית-גבוהה. ממיסים את החמאה לתוך השמן. כשהחמאה מתחילה להקציף מוסיפים את האורגנו, השום והבצל ומבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים עד שהעגבניות מתפוצצות והרוטב מסמיך, 12 עד 15 דקות.
בינתיים מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד לדרגת אל דנטה. שומרים 1/2 כוס מנוזל הבישול ואז מרוקנים את הפסטה.
מערבבים את הרוטב, ואז מוסיפים את הפטה ומבשלים עד להמסה, בערך 1 דקה.
מוסיפים את הפסטה ונוזל הבישול השמור וזורקים לאיחוד, 1 עד 2 דקות. למעלה עם הנענע והפטרוזיליה, ומגישים.