קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

רוטב עגבניות טריות בסגנון יווני

רוטב עגבניות טריות בסגנון יווני
רוטב עגבניות טריות בסגנון יווני הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. 9 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם שום, עגבניות שרי, אבו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה עובד טוב כמו רוטב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 83%. מתכונים דומים: פנה עם רוטב עגבניות בסגנון יווני, פנה בסגנון יווני עם עגבניות טריות, פטה ושמיר, ו דג אפוי בסגנון יווני: טרי, פשוט וטעים.

הוראות

1
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מחממים את האבו במחבת גדולה או בסיר עם מכסה הדוק על אש בינונית עד בינונית-גבוהה. ממיסים את החמאה לתוך השמן. כשהחמאה מתחילה להקציף מוסיפים את האורגנו, השום והבצל ומבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
יוקוןיוקון
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים את היין ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את העגבניות ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים עד שהעגבניות מתפוצצות והרוטב מסמיך, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5
בינתיים מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד לדרגת אל דנטה. שומרים 1/2 כוס מנוזל הבישול ואז מרוקנים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
6
מערבבים את הרוטב, ואז מוסיפים את הפטה ומבשלים עד להמסה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
7
מוסיפים את הפסטה ונוזל הבישול השמור וזורקים לאיחוד, 1 עד 2 דקות. למעלה עם הנענע והפטרוזיליה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)