רוטב עגבניות ידידותי למזווה
רוטב עגבניות ידידותי למזווה דורש סביב 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל רוטב שמגיש 3. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. אם יש לכם עגבניות, סוכר, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה מעולה. נסו סלט שעועית-מזווה ידידותי & בריא, רוטב העגבניות הידידותי לילדים של Naptime, ו מרק עגבניות מזווה (מתכונים דומים).
הוראות
במסננת על סיר בינוני שאינו תגובתי, מסננים את העגבניות של המיץ שלהם לסיר הרוטב.
מוסיף את חומץ שרי, סוכר, פתיתי פלפל אדומים, אורגנו, ובזיליקום למיץ העגבניות. מערבבים ומבשלים על אש גבוהה. לאחר בועות מתחילות להיווצר על פני השטח, להפחית לרתוח. אפשר לנוזל להפחית ב-1/2 או עד שהנוזל התעבה לכדי עקביות סירופ רופפת.
לסחוט כל עגבניה ביסודיות כדי להבטיח שרוב הזרעים מוסרים. תניח את העגבניות בצד.
חותכים גזר, בצל וסלרי לגדלים אחידים ומשלבים עם שמן זית ושום במחבת צלייה לא תגובתית על אש נמוכה. הזיעו את mirepoix עד הגזר רך הבצל הופך שקוף, 15 עד 20 דקות.
מוסיפים את העגבניות והצלפים למחבת הצלייה.
מניחים מחבת צלייה על המדף האמצעי של התנור לצלות במשך 15 עד 20 דקות, ערבוב כל 5 דקות. עגבניות צריך להתחיל חום מעט על הקצוות עם קרמליזציה קלה.
מניחים את המחבת מעל 2 מבערים על הכיריים.
מוסיפים את היין הלבן לעגבניות ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות על אש בינונית.
מכניסים את העגבניות לסיר עמוק או קערה ומוסיפים את נוזלי העגבניות המופחתים לעגבניות. להתמזג כדי עקביות הרצוי ולהתאים תיבול.