רוטב עגבניות מהיר
רוטב עגבניות מהיר נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני ומספק כ 3 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן שום, עגבניות משומר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו רוטב, והוא נעשה על 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 79%. נסו רוטב עגבניות מהיר, רוטב עגבניות מהיר, ו רוטב עגבניות מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
פתח את פחית העגבניות ושופכים את המיץ לקערה. השתמש במכסה כדי ללחוץ על העגבניות כדי לחלץ כמה שיותר מיץ ככל האפשר. ואז להשתמש ביד שלך כדי לסחוט את העגבניות לעיסה. שמור את המיץ ואת עיסת בנפרד ולהגדיר את ריק יכול בצד.
מחממים את שמן הזית בסיר כבד על חום בינוני גבוה עד חם. אם באמצעות חלפיניו, להטות את המחבת כדי לאסוף את השמן בבריכה קטנה בצד ושחרר את חלפיניו לתוך השמן. מבשלים עד חום בהיר, על 2 דקות.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 2 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים בקצרה עד זהב קל.
מוסיפים את מיץ העגבניות ומביאים לרתיחה. מבשלים במהירות במשך כמה דקות.
מוסיפים את עיסת העגבניות הכתושה. לאחר מכן לשטוף את עיסת הנותרים מתוך הפחית על ידי מילוי אותו באמצע הדרך עם מים ולהוסיף את זה למחבת.
מוסיפים את חלפיניו, מלח ופלפל, לפי הטעם, וחוזרים לרתיחה.
מוסיפים את העגבניות היבשות ומערבבים. מנמיכים את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם כדי למנוע חריכה, עד התערובת מתעבה והעגבניות הפכו כתום אדום לעומת כחול אדום חיוור הם היו ישר מן הפחית, כ -30 דקות.
תוסיף אורגנו באמצע הבישול.
זרוק את עלה המפרץ. לקלף, זרע, ולרסק את jalapeno עם כפית של הרוטב ולעבור ליד השולחן כך סועדים יכולים להוסיף חום רב ככל שהם אוהבים לצלחות שלהם.
וריאציה עבור רוטב עגבניות מהיר: תחליף 2 פאונד גפן-עגבניות בשלות עבור עגבניות משומר. לקלף את העגבניות, לחתוך במחצית לרוחב, ולסחוט את המיץ והזרעים על מסננת תלויה מעל קערה כדי לאסוף את המיץ. קוצצים את העגבניות. המשך לפי ההוראות, השמטת עגבניות מיובשות ושימוש jalapeno, אם תרצה בכך. אתה צריך בערך 2 1/4 רוטב כוסות. ניתן להגדיל את המתכון באופן יחסי.