רוטב עגבניות קלאסי
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם אורגנו, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת עגבניות דרומית קלאסית, ו מרק עגבניות קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, עלה דפנה, אורגנו, שום, מלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים רכים ושקופים, כ 10 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לבשל במשך 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומערבבים כל הזמן עד שהרוטב מתחיל לרתוח. מנמיכים את החום ומבשלים 1 שעה, ערבוב כל 5 דקות בערך כדי למנוע את הרוטב על החלק התחתון של הסיר מלהישרף. טעם ועונה עם מלח נוסף, אם תרצה בכך.
הסר את עלה דפנה לפני ההגשה.