רוטב עשב
רוטב עשבים יכול להיות בדיוק המתכון לצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 7 גרם חלבון , 26 גרם שומן ובסך הכל 376 קלוריות . מתאים ל-3 מנות. זה עובד הכי טוב כרוטב, והוא נעשה תוך כ -25 דקות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מיץ תפוחים, בצל, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 33% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון רוטב מחבת עשבים , רוטב הודו עשבים וצלעות חזיר עם רוטב עשבים .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
בסיר בינוני מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך ערבוב תכוף עד לריכוך, כ-6 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד שהוא ארומטי, כ-30 שניות. מערבבים פנימה את הקמח עד להטמעה.
מוסיפים את הציר ומביאים את התערובת לרתיחה תוך כדי טריפה מתמדת.
מוסיפים את האורגנו והתימין. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים 10 דקות עד שמסמיך. מערבבים פנימה את מיצי המחבת המסוננת או מיץ התפוחים ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 2 דקות.
טורפים פנימה את החמאה, המלח והפלפל עד לקבלת מרקם חלק.