הליבוט פוטנסקה אפוי עם קרוסטיני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 456 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם צלפים, פילה הליבוט במרכז לחתוך, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פוטנסקה הליבוט, פוטנסקה הליבוט, ו הליבוט עם רוטב פוטנסקה גולמי.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה באמצע.בעוד התנור מתחמם, מסדרים את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. מברשת קלה מאוד את צמרות הלחם עם חצי שמן. הפוך את הפרוסות מעל ומברשת עם השמן שנותר. מתבלים את הצמרות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצל, שום, ומלח נמדד ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את האנשובי ואת פתיתי הפלפל האדום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
4
מוסיפים את העגבניות, הזיתים, הצלפים והמים, מערבבים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד הטעמים משולבים והרוטב התעבה מעט, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מורחים 1 כוס של הרוטב בתבנית אפייה 13 על 9 אינץ ' ולהוסיף את הדג בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
יוצקים את הרוטב הנותר על הדגים ומכסים את המנה בחוזקה בנייר אלומיניום.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.