רוטב פטריות קינואה
רוטב פטריות קינואה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל טחון, קינואה, פטריות פורצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: קינואה פטריות שום, ריזוטו קינואה פטריות, ו מחבת Quinoan ופטריות.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב פורצ ' יני ו 1 כוס מים רותחים.
בואו לעמוד עד פטריות הם רפויים, כ -20 דקות. לסחוט פטריות בעדינות כדי להסיר חצץ, ואז להרים מן המים, לסחוט יבש, דק קוצצים.
בלי חצץ מטריד, יוצקים את רוב השריית נוזל לתוך אמצעי זכוכית; להוסיף מים לעשות 2/3 כוס. להשליך נוזל גרגירים. לשטוף קערה יבשה.
בינתיים, לשטוף קינואה מסננת בסדר תחת מים זורמים מגניב.
שים קינואה במחבת 4-5 ליטר.
מוסיף את 2/3 כוס פורצ ' יני השריית נוזל מרק. מביאים רותחים מעל חום גבוה, ואז להפחית חום ומבשלים, מכוסה, עד קינואה הוא רק במכרז לנשוך, 10 עד 12 דקות.
מסננים ולשמור נוזל, הוספת מספיק מים כדי להפוך 1/2 כוס. שים קינואה בקערה הגדולה.
כאשר הקינואה מבשלת, לשטוף פטריות נפוצות, לקצץ ולהשליך קצות גזע דהוי, וקוצצים דק.
במחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום בינוני-גבוה, מערבבים שאלוט ושום עד שאלוט הם רפוי ו tinged חום, 3-4 דקות.
מוסיפים פורצ ' יני, פטריות נפוצות, סלרי ורוזמרין. מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד פטריות הם רפוי ומיצים לבשל משם, על 5 דקות.
מערבבים ירקות עם קינואה, חתיכות לחם, פטרוזיליה, טימין, ומלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים רוטב קינואה לתוך רדוד 2 1/2 - עד 3 1/2-ליטר תבשיל ולהוסיף נוזל בישול שמורות. מכסים ואופים בתנור 400 עד חם, כ 25 דקות (30 דקות אם צונן).