קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

רוטב פטריות ראגו

רוטב פטריות ראגו
ראגו פטריות-נקניק עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 45 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-30 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך נקניקיות, מלח ופלפל, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו רוטב פטריות ראגו, נקניק ופטריות ראגו, ו רגו פטריות ונקניקיות עם פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את morels ב 1 1/2 כוסות מים רותחים עד מתרכך. לשטוף וללטף יבש; שמור את הנוזל השריה. במחבת, חום 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הנקניקיות, מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד שכבר לא ורוד בתוך; פרוסה 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
3
מחממים את השמן הנותר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את השיטאקה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שמתרככים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
5
להוסיף את שאלוט מורלים; לכסות ולבשל במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
פטריות מורלפטריות מורל
6
הוסף את ערמוני המים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוני מיםערמוני מים
7
יוצקים את מורל השריית נוזל.
8
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים במשך 2 דקות. מערבבים את רסק העגבניות. מתבלים במלח ופלפל. את החום, מערבולת בחמאה ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רסק עגבניותרסק עגבניות
נקניקנקניק
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
9
מגישים מעל פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה

ציוד