רוטב פטריות ראגו
ראגו פטריות-נקניק עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 45 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-30 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך נקניקיות, מלח ופלפל, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו רוטב פטריות ראגו, נקניק ופטריות ראגו, ו רגו פטריות ונקניקיות עם פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את morels ב 1 1/2 כוסות מים רותחים עד מתרכך. לשטוף וללטף יבש; שמור את הנוזל השריה. במחבת, חום 1 כף השמן.
מוסיפים את הנקניקיות, מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד שכבר לא ורוד בתוך; פרוסה 1/4 אינץ ' עבה.
מחממים את השמן הנותר במחבת.
מוסיפים את השיטאקה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שמתרככים.
להוסיף את שאלוט מורלים; לכסות ולבשל במשך 4 דקות.
יוצקים את מורל השריית נוזל.
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים במשך 2 דקות. מערבבים את רסק העגבניות. מתבלים במלח ופלפל. את החום, מערבולת בחמאה ומפזרים פטרוזיליה.