רוטב פיצה ובצק
רוטב פיצה ובצק יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 673 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. אם יש לך שמן זית, בזיליקום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 43 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון של 98% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: בצק פיצה תוצרת בית ורוטב-הבחירה Italiana, בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, ו בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות}.
הוראות
בקערה קטנה, ממיסים שמרים וסוכר במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
במעבד מזון, לשלב קמח, תיבול איטלקי ומלח. דופק עד מעורב.
מוסיפים תערובת שמרים, בירה שטוחה ושמן. דופק עד שכדור נוצר. לגרד את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, ללוש במשך כמה דקות עד הבצק הוא חלק וגמיש. אפשר לבצק לנוח 2 עד 3 דקות. מחלקים בצק לשניים, ומעצבים לכדורים.
מניחים כדורי בצק בקערות נפרדות, ומכסים בניילון נצמד. אפשר לעלות בטמפרטורת החדר במשך כשעה, ולאחר מכן לאחסן במקרר לילה.
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית.
מטגנים בצל עד רך. מערבבים שום, ומבשלים 1 דקה. לרסק עגבניות לסיר.
מוסיפים רסק עגבניות, בזיליקום, פטרוזיליה ואורגנו. מבשלים במשך 10 דקות.