רוטב פסטה בזיליקום עגבניות תוצרת בית
אם יש לכם עגבניות, שמן זית, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה טוב. מתכונים דומים: רוטב פסטה בזיליקום עגבניות תוצרת בית, ניוקי תוצרת בית עם רוטב בזיליקום עגבניות, ו לזניה עם אטריות בזיליקום תוצרת בית ורוטב עגבניות-נקניק.
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מבשלים את העגבניות בחמאה המומסת עד שהם מתחילים להתפרק, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את בזיליקום, שמן זית, מלח שום, מלח ופלפל. מערבבים לאט את הקמח לתוך התערובת ומבשלים עד שהוא מתחיל להתעבות, 5 עד 7 דקות. מערבבים את המים דרך התערובת כדי לשבור את כל גושי הקמח.
מערבבים את השום לתוך הרוטב ומבשלים עוד 5 דקות.