רוטב צ'ילי אדום
המתכון רוטב צ'ילי אדום מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 4 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מרק זול מאוד. אם יש לכם שיני אדמה, שום, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, מתוק עוף צ'ילי אגרול עם רוטב צ' ילי מתוק שמנת, ו בצל אדום כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף צ ' ילי. הצמד את וזורקים גבעולים; לנער את רוב הזרעים. עם מספריים, עובד על מחבת 1 עד 2 ליטר, לחתוך צ 'ילי לחתיכות 1 אינץ'; ירידה למחבת.
מוסיפים 1/2 כוס מים, שום, כמון, אורגנו, קינמון וציפורן. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד צ ' ילי רך, 10 עד 15 דקות.
יוצקים תערובת צ ' ילי לתוך בלנדר מערבולת עד חלקה. אם יש לך פחות מ 1/2 כוס, להוסיף מים כדי להפוך את הסכום.
בואו להתקרר לפחות 15 דקות.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Masia Puigmolto יכול Xa הברוט קאווה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה]()
Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה