קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

רוטב שמנת פלפל אדום קלוי

רוטב שמנת פלפל אדום קלוי
אם יש לכם פלפלים, גבינת רומנו, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat. בעדינות מעיל את הפלפלים האדומים עם שמן זית. פלפלים גריל תחת המטאטא עד העור מושחר, והבשר התרכך מעט.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
שמן זיתשמן זית
פלפליםפלפלים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
גרילגריל
2
מניחים פלפלים בשקית נייר או שקית פלסטיק resealable להתקרר במשך כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
3
הסר את הזרעים ואת העור מן הפלפלים (העור צריך לבוא את הפלפלים בקלות עכשיו).
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
זרעיםזרעים
4
חותכים פלפלים לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
5
במחבת, לבשל ולערבב את השום, בזיליקום, פלפלים אדומים ב 3 כפות שמן זית על אש בינונית. מבשלים 10 דקות, כך שהטעמים מתערבבים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
שמן זיתשמן זית
שוםשום
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מניחים תערובת בבלנדר (זהיר זה חם), ו מחית עקביות הרצוי. להחזיר מחית למחבת, לחמם לרתיחה. מערבבים את חצי וחצי ואת גבינת רומנו; לבשל ומערבבים עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת רומנוגבינת רומנו
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מחבתמחבת
7
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שנמסים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה