קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב תוצרת בית

רוטב תוצרת בית
המתכון רוטב תוצרת בית יכול להתבצע בסביבות 2 שעות ו -25 דקות. לרוטב הזה יש 254 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש בייקון rashers, ציר עוף, עשבי תיבול כגון ביי, כרישה. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: רוטב תוצרת בית, רוטב תוצרת בית, ו רוטב תוצרת בית.

הוראות

1
מטגנים את הבייקון במחבת גדולה עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר, ואז לטגן את הכנפיים (להוסיף טיפת שמן אם הם מתחילים להישאר), מפנה עד השחמה בכל רחבי. הפוך למחבת עם שאר החומרים (מלבד החמאה והקמח) והבייקון. מבשלים, ברפרוף את כל קצף, במשך כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים דרך מסננת, ואז לחמם את החמאה בסיר, וכאשר קצף, להוסיף את הקמח. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקות. בהדרגה לשפוך את המניה, ערבוב כל הזמן, כדי להיפטר מכל גושים. מבשלים עד שיש לך רוטב דק, טעם ועונה. יכול להיות מורכב עד 3 ימים מראש ונשמר מקורר, או קפוא עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף