המתכון רוטב תוצרת בית יכול להתבצע בסביבות 2 שעות ו -25 דקות. לרוטב הזה יש 254 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש בייקון rashers, ציר עוף, עשבי תיבול כגון ביי, כרישה. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: רוטב תוצרת בית, רוטב תוצרת בית, ו רוטב תוצרת בית.
הוראות
1
מטגנים את הבייקון במחבת גדולה עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר, ואז לטגן את הכנפיים (להוסיף טיפת שמן אם הם מתחילים להישאר), מפנה עד השחמה בכל רחבי. הפוך למחבת עם שאר החומרים (מלבד החמאה והקמח) והבייקון. מבשלים, ברפרוף את כל קצף, במשך כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
מסננים דרך מסננת, ואז לחמם את החמאה בסיר, וכאשר קצף, להוסיף את הקמח. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקות. בהדרגה לשפוך את המניה, ערבוב כל הזמן, כדי להיפטר מכל גושים. מבשלים עד שיש לך רוטב דק, טעם ועונה. יכול להיות מורכב עד 3 ימים מראש ונשמר מקורר, או קפוא עד 3 חודשים.