Rotelle ושרימפס עם רוטב שמיר יוגורט נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 236 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שרימפס, מלפפון, פלפל חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו שיפודי שרימפס בגריל עם רוטב שמיר חרדל ורוטב יוגורט זית שחור, סלט אורזו עם רוטב שמיר יוגורט, ו סלט עגבניות מלפפון עם רוטב יוגורט שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת בינונית, להמס את החמאה על חום מתון. מערבבים את השום ולאחר מכן את השרימפס, 1/4 כפית מלח, והפלפל. לבשל, לערבב, עד השרימפס רק נעשה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהמחבת ולהניח בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בקערה גדולה, לשלב את היוגורט, המיונז, אם באמצעות, jalapeo, מלפפון, שמיר, בצל ירוק, פפריקה, ואת הנותרים 1 1/4 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
ענפי שמיר שנקטפו
נוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס יוגורט תות
ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את rotelle עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסננים את הפסטה, שוטפים במים קרים, ומנקזים ביסודיות. לזרוק עם רוטב היוגורט והשרימפס ושום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/4 כוס יוגורט תות
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
המלצת יין: החומציות של היוגורט ואת התכונות הצמחיות החזקות של השמיר יהיה להתאים היטב עם יין לבן חומצה גבוהה כגון מוסקדט דה Svre-et-מיין מצרפת. כחלופה, נסה יין מבעבע במחיר סביר.
מרכיבים שתצטרך
יין מבעבע
Muscadet
1/4 כוס יוגורט תות
ענפי שמיר טריים שנקטפו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הערות: שטיפת פסטה לעולם לא לשטוף פסטה כי אתה תהיה רטובים ומגישים מיד. פסטה מבושלת מכוסה בשכבה דקה של עמילן המסייע לרוטב להיצמד אליה. אם אתה עושה סלט, עם זאת, עדיף לשטוף את העמילן הזה כדי למנוע gumminess כאשר הפסטה מתקררת.