Rotelle ושרימפס עם רוטב שמיר יוגורט נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 236 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שרימפס, מלפפון, פלפל חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו שיפודי שרימפס בגריל עם רוטב שמיר חרדל ורוטב יוגורט זית שחור, סלט אורזו עם רוטב שמיר יוגורט, ו סלט עגבניות מלפפון עם רוטב יוגורט שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת בינונית, להמס את החמאה על חום מתון. מערבבים את השום ולאחר מכן את השרימפס, 1/4 כפית מלח, והפלפל. לבשל, לערבב, עד השרימפס רק נעשה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מהמחבת ולהניח בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בקערה גדולה, לשלב את היוגורט, המיונז, אם באמצעות, jalapeo, מלפפון, שמיר, בצל ירוק, פפריקה, ואת הנותרים 1 1/4 כפיות מלח.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את rotelle עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מסננים את הפסטה, שוטפים במים קרים, ומנקזים ביסודיות. לזרוק עם רוטב היוגורט והשרימפס ושום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחת
6
המלצת יין: החומציות של היוגורט ואת התכונות הצמחיות החזקות של השמיר יהיה להתאים היטב עם יין לבן חומצה גבוהה כגון מוסקדט דה Svre-et-מיין מצרפת. כחלופה, נסה יין מבעבע במחיר סביר.
מרכיבים שתצטרך
יין מבעבע
Muscadet
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ענפי שמיר טריים שנקטפו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הערות: שטיפת פסטה לעולם לא לשטוף פסטה כי אתה תהיה רטובים ומגישים מיד. פסטה מבושלת מכוסה בשכבה דקה של עמילן המסייע לרוטב להיצמד אליה. אם אתה עושה סלט, עם זאת, עדיף לשטוף את העמילן הזה כדי למנוע gumminess כאשר הפסטה מתקררת.