המתכון לזניה תרד ופטריות רול קופצים עם רוטב Gorgonzola קרם יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 50 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1023 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם אספרגוס צרור, תרד, גפן-עגבניות בשלות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לזניה פטריות רול קופצים ברוטב שמנת Gorgonzola כרובית, מקפיא לזניה רול קופצים, ו קל פיצה פפרוני לזניה רול קופצים (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת בינונית על חום מתון, פטריות מטוגנות, בצל קצוץ ושום בשמן עד פטריות לתת את המיצים שלהם והכהות ובצל רכים, על 7 או 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל; המלח יעזור לשאוב מים מהירקות כשהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
פטריות
שום
בצל
מים
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים תרד קצוץ יבש למחבת וחום דרך 1 דקה. להתאים תבלינים עם מלח, פלפל, וקצת אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
תרד
מוסקט
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים ריקוטה ומערבבים לתוך תערובת כדי לחמם גבינה דרך, 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
גבינה
4
הסר מחבת מחום אבל להשאיר במחבת החמה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מרק חום במחבת קטנה על חום מתון. להמיס Gorgonzola לתוך מרק ולהביא נוזל לבועה. מערבבים ברוטב שמנת ועיבוי 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Gorgonzola
מרק
קרם
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מניחים אטריות לזניה מבושלות על משטח עבודה גדול או קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה מבושלות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
מורחים לזניה אטריות עם שכבה של מילוי תרד פטריות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
פטריות
תרד
מורחים
8
מגלגלים את הפסטה ומסדרים את 8 החבילות בצלחת תבשיל רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
9
יוצקים רוטב חם על מגלגלים למעלה עם מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
רוטב
גלול
10
מניחים תבשיל תחת broiler להמיס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
נמס גבינה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
11
מגישים עם אספרגוס מאודה ועגבניות צלויות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
עגבנייה
12
בזמן שאתם מרתיחים את אטריות הלזניה שלכם, הניחו עצות אספרגוס טריות במסננת קטנה מעל המים הרותחים בסיר הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
אספרגוס
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
סיר
13
מניחים מכסה על אספרגוס מסננת קיטור בזמן שאתה מבשל את הפסטה שלך במשך 4 דקות או עד הטיפים הם רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מסננת
14
פיצול 4 גפן-עגבניות בשלות על פני המרכז טפטוף עם שמן זית כתית, מלח ופלפל. עגבניות מטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
עגבנייה
פלפל
מלח
15
מגישים לצד התבשיל הושלם שלך. למעלה עם כל עשב טרי יש לך על היד: בזיליקום, טימין, או רוזמרין.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.