קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

רול-אפס פירות תות

רול-אפס פירות תות
גלילי פירות תות עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 208 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. לכו לחנות ותביאו תותים קפואים, שמן קוקוס, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 94 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו פירות תות רול קופצים (ללא גלוטן + אפשרויות ללא סוכר), מקפיא לזניה רול קופצים, ו רול לזניה ראנץ בייקון עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים פירות יבשים קצוצים עם 12 אונקיות של מיץ תפוחים, סוכר וסירופ תירס בסיר בינוני. מביאים לרתיחה ומבשלים עד הפרי הפך רך ואת התערובת הפכה יבשה מאוד ועבה.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פירות יבשיםפירות יבשים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בינתיים, בקערה של מעבד מזון, דופק את הקפאת תותים יבשים עד מופחת אבקה. כאשר הפרי סיים לבשל, להוסיף את התערובת לאבקת תות בקערת מעבד מזון. דופק עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
הקפא תותים יבשיםהקפא תותים יבשים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את מיץ התפוחים שנותר, מיץ לימון, שמן קוקוס, מי פרח ורדים וצבע מאכל, אם משתמשים. תהליכים ברציפות עד התערובת הפכה חלקה למדי ולא נותרו גושים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שמן קוקוסשמן קוקוס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
לפרי האותנטי ביותר
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
5
רול-אפים, להעביר תערובת פירות זו דרך טחנת מזון או מסננת ולהשליך כל מוצקים שלא יעברו (כ 3 אונקיות). זה ייקח קצת מאמץ, אבל אתה תתוגמל עם כמה אגרול חלק freakishly.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
יבש את
7
רול-אפים: מחממים התנור ל 66°, או נמוך כמו התנור שלך ילך. קו שני מחבתות יריעות עם מחצלות סיליקון (קראתי מיקרוגל בטוח לעטוף עבודות מדי, אבל אני לא בדקתי את זה בעצמי).
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
יוצקים חצי התערובת לתוך כל אחד ולהתפשט לתוך שכבה אפילו, דק עם מרית אופסט.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
9
רול-אפים יבשים בתנור במשך 6 עד 10 שעות. אני יודע שזה חלון גדול, אבל כל התנורים שונים בפראות בכמה נמוך של טמפרטורה הם יכולים להשיג. הזמן שנדרש יהיה תלוי בטמפרטורת התנור הנמוכה ביותר שלך והעדפות רול-אפ. בכל מקרה, אתה רוצה לייבש את מחית הפירות עד שהוא יבש לחלוטין למגע ולא בכלל רטוב כאשר נלחץ בחוזקה. אתה אמור להיות מסוגל לקלף את פינה ולמשוך בעדינות ללא קריעת גליל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
לחתוך ולאחסן את
11
רול-אפים: כאשר מחית הפירות התייבשה כראוי, להסיר מהתנור להתקרר לטמפרטורת החדר. השתמש בסכין כדי לשחרר את יריעות הפירות מהקצוות של המחבת. לחץ על גיליון קלף או נייר שעווה על פני השטח של הפרי והפוך על קרש חיתוך. לקלף את לעטוף פלסטיק או סיליקון מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
אם אתה רוצה לעשות צורות עבור" למשוך החוצה, " להשתמש בקצה של סכין כדי להבקיע בעדינות כל גיליון לתוך 8 חלקים מרובעים (זה ימנע ממך חותמת צורות כי בטעות לקבל לחתוך במחצית כאשר אתה חלק את רול קופצים). לאחר מכן, השתמש חותך עוגיות חותמת צורות שונות, אבל לא להסיר אותם.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
13
לאחר מכן, בין אם אתה עושה למשוך החוצה או לא, במקום גיליון טרי של ניילון לעטוף מעל הפרי החשוף. השתמש בקצה סכין השף כדי לחתוך את גלישת הפלסטיק, פירות קלף, חלוקת כל יריעת פרי ל -8 ריבועים. עבור פירות על ידי כף הרגל, פשוט לחתוך כל גיליון גדול לתוך 8 רצועות ארוכות במקום. כך או כך, להפשיל אותם ולאחסן במיכל אטום במשך כשבוע בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות