רול גלידת פקאן חמאה
חמאה פקאן גלידה רול יכול להיות רק קינוח אתה מחפש. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 445 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 96 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מתכון זה מ טעם הבית דורש גלידת פקאן חמאה, סוכר ופקאן של קונדיטורים, סוכר וקמח. עם כפית ציון 34%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון חמאת פקאן ברנדי גלידה מ גלידה שעה שמחה, חמאת פקאן ברנדי גלידה מ גלידה שעה שמחה, ו גלידת פקאן חמאה.
הוראות
מרפדים 15 אינץ ' משומן. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה עם נייר שעווה. משמנים את הנייר; מניחים בצד. בקערה גדולה מקציפים ביצים למשך 3 דקות. מוסיפים סוכר בהדרגה; מקציפים 2 דקות או עד שהתערובת הופכת סמיכה וצבע לימון. מקציפים במים וניל.
שלב את אבקת אפיית הקמח והמלח; מקפלים לתערובת ביצים.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה.
אופים בחום של 375 זוגות 12-14 דקות או עד שהעוגה משחימה קלות. מצננים 5 דקות; הופכים למגבת מטבח מאובקת בסוכר של קונדיטורים. קלף נייר שעווה.
מגלגלים עוגה בסגנון ג ' לי רול מגבת, החל בצד קצר. מצננים על רשת.
לפרוש עוגה; מורחים עם גלידה בתוך 1 ב. של קצוות.
מגלגלים שוב; מכסים ומקפיאים עד שהם יציבים. ניתן להקפיא עד 2 חודשים.
הניחו את התפר כלפי מטה על מגש הגשה. מאבקים בסוכר של קונדיטורים ומקשטים בפקאן לפני ההגשה אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לגלידת ונילן. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "