רול האביב אגוז מקדמיה עם גלידת סוכר חומה וחמוצי Carambola
המתכון Macadamia אגוז רול עם גלידת סוכר חום וחמוצים Carambola מוכן בערך 1 שעה ו 55 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון וייטנאמי. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 144 גרם של שומן, וסך הכל 2892 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו חומץ סיידר, סוכר, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו מתאבן. נסו עוגת גלידת קינמון, סוכר חום-עוגת קפה אגוז מקדמיה, ו סוכר חום קילו עוגות עם ציפוי גבינת שמנת סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן על חום בינוני, לשלב את הסוכר והמים ולהביא לרתיחה. מבשלים את הסוכר עד שהוא caramelizes לצבע ענבר נחמד.
הסר מהחום ולהוסיף לאט את הקרם. חזור לחום ומערבבים עד הסוכר והשמנת משולבים לחלוטין וחלק.
מוסיפים את החמאה, זנגביל מסוכר, ואגוזים קצוצים ומאפשרים לתערובת להתקרר מעט. אם התערובת נעשית מגניבה מדי, פשוט לחמם אותו מעט.
לאחר מכן, מניחים את עטיפות ספרינג רול על השולחן כמו יהלום, עם נקודה אחת קרובה אליך. מחלקים את המילוי באופן שווה בין 4 עטיפות. מקפלים את הנקודה על המילוי ולהתגלגל. מקפלים מעל הצד השמאלי ולאחר מכן את הצד הימני כדי לאטום את הקצוות ולהמשיך להתגלגל עד משולש קטן נשאר.
צחצח את הקצה במים ולחץ לאטום את הסוף. מטגנים בשמן F 360 מעלות, רק כדי לחמם את העור.
כדי להפוך את הגלידה, להביא את החלב, שמנת, סוכר, שעועית וניל לפצל לרתיחה. בקערה נפרדת, לשלב את חלמוני ביצה וסירופ תירס ומערבבים. ברגע שהחלב מבושל, יוצקים חצי מהחלב לחלמונים ומערבבים עד לשלב.
מוסיף את החלב שנותר ומחזיר את החום. המשך לערבב עד התערובת מגיעה 180 מעלות F. מסננים את התערובת להתקרר באמבט קרח.
מניחים את התערובת במכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן.
כדי להכין את חמוצים carambola, לשלב את החומץ, סוכר, זנגביל, פלפל, אניס, וניל, זעפרן בסיר ולהביא לרתיחה.
הסר תערובת מחום ולהוסיף את פרוסות carambola.
תן carambola תלול במשך 5 דקות.
הסר את carambola עם רחפן, לקרר את הנוזל באמבט קרח, להחזיר את carambola לסירופ קר, ולשמור במקרר.
כדי לשרת, לחתוך את העטיפות לשניים באלכסון ולמקם במרכז צלחת. לגרוף את הגלידה ולמקם אותו בצד של לעטוף. למעלה כל כף גלידה עם כמה פרוסות carambola.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. המאמר Chenin Blanc עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Essay Chenin Blanc]()
Essay Chenin Blanc
החיבור Chenin Blanc הוא תערובת לבנה בעלת גוף בינוני העשויה מהזן הלבן של דרום אפריקה, Chenin Blanc. היין בלאן מעניק ליינות סלט פירות, ניחוחות גויאבה ומלון וחומציות מרעננת. כמה sur לשכב על פחות במשך כמה חודשים מוסיף את המורכבות והגוף. מגע של Viognier ארומטי משלים את מבנה הפרי עם כמה רמזים פרחוניים. היין מושלם לבדו כאפריטיף במרפסת ביום קיץ חם. שנין בלאן משתלבת היטב עם מגוון רחב של מאכלים, במיוחד סושי, צדפות, קארי אסייתי, מנות חמוצות ומתוקות וסלטים קיציים.תערובת: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier