רול חזיר מטוגן: Braciolona דורש בערך 2 שעות ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 661 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 8 . גשו לסופר וקנו בצלים, צנוברים, גבינת פקורינו צעירה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. עם כפית מתכונים דומים: רול חזיר מטוגן: Braciolona, חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן), ו חזיר בטן לצ'ון רול.
הוראות
1
להניח את החזיר על קרש חיתוך העונה עם מלח ופלפל. בקערת ערבוב, מערבבים יחד 1/2 כוס הפטרוזיליה, צנוברים, דומדמניות, ו 1/2 כוס פקורינו ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
דומדמניות
פקורינו
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
להניח את פרושוטו פרוסות על חתיכת החזיר כדי לכסות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מפזרים את תערובת הפטרוזיליה באופן שווה על הפרושוטו. סדר את הביצים בשתי שורות על פני הבשר. גרגר אגוז מוסקט על החתיכה השנייה ומפזרים שתי כפות של אורגנו, משפשף אותו בין האצבעות כדי לשחרר את השמנים האתריים. בזהירות לגלגל את החתיכה כמו ג ' לירול ולקשור בחוזקה עם חוט הקצב בכמה מקומות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרושוטו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
4
בתנור הולנדי בן 8 ליטר, מחממים את השמן עד לעישון. בזהירות חום את גליל החזיר מכל הצדדים, לוקח את הזמן שלך כדי לקבל חום זהוב עמוק; זה צריך לקחת 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר רול
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
הסר את הבשר והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
6
מוסיפים את הבצל, הנותרים 2 כפות של אורגנו, ואת השום למחבת ומבשלים עד חום זהוב בהיר ורך, על 9 עד 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את היין, העגבניות והפלפלים ומביאים לרתיחה. להחזיר את החזיר למחבת ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 1 שעה ו 20 דקות, נע מדי פעם כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולהסיר את החוט של הקצב בזהירות. חותכים את braciolona 3 / 4inch עבה עם סכין חדה מאוד. מסדרים כמו שלבקת חוגרת על מגש חם ומפזרים את שארית 1/4 כוס פקורינו מגוררת ופטרוזיליה קצוצה נותרת. מכסים וחמים אם מגישים לאחר קורס הפסטה.