רול לזניה מאהבים בשריים בהזמנה מראש
רול הלזניה של מאהבי בשר מראש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. 190 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם לזניה אטריות, בשר טחון, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: מקפיא לזניה רול קופצים, רול לזניה ראנץ בייקון עוף, ו קל פיצה פפרוני לזניה רול קופצים.
הוראות
בתנור הולנדי של 5 ליטר, מבשלים אטריות לזניה לפי ההוראות.
מסננים; לשטוף עם מים חמים.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', לבשל בשר בקר, נקניק ובצל על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד הבשר הוא כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים ב 1 1/2 כוסות רוטב פסטה. להפחית את החום נמוך; מבשלים חשפו 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
בקערה קטנה, מערבבים גבינת ריקוטה, תרד, בזיליקום וביצה.
מורחים על 3 כפות תערובת ריקוטה על כל אטריות לזניה מבושלות עד בתוך 1 אינץ ' של קצה קצר אחד. כפית על תערובת בשר 1/4 כוס מעל תערובת ריקוטה על כל אחד.
להפשיל בתקיפות לקראת סוף לא ממומש. קו 15x10x1 אינץ ' פאן עם רדיד.
מקום רול-אפים, צד התפר למטה, על מחבת; לכסות באופן רופף עם נייר. להקפיא כ -30 דקות או עד המשרד.
מניחים לחמניות קפוא במיכל מקפיא אטום; תווית. להקפיא עד 3 חודשים.
כדי לאפות 16 לזניה רול קופצים, לרסס שני 13x9 אינץ ' (3 ליטר) זכוכית מנות אפייה עם ספריי בישול.
הסר רול קופצים משקית מקפיא; מקום 8 בכל צלחת אפייה. מכסים בנייר כסף; להפשיר במקרר לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
יוצקים 1 1/2 כוסות רוטב פסטה מעל ומסביב רול קופצים בכל צלחת אפייה. מכסים בחוזקה בנייר כסף; אופים 30 עד 40 דקות או עד חם תוסס.
מפזרים כל צלחת אפייה עם 1 גבינת מוצרלה כוס; אופים חשופה 3 עד 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.