קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

רול עגל עם כדורי בשר ראגו: Braciole al Sugo con Polpette

רול עגל עם כדורי בשר ראגו: Braciole al Sugo con Polpette
רול עגל עם כדורי בשר ראגו: Braciole al Sugo con Polpette דורש על 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. אם יש לך עגל טחון, שן שום, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. מתכונים דומים: Polpette Di Melanzane עם Sugo Di Pomodoro, לחמניות עגל ברוטב עגבניות - - - Braciole di Vitello, ו Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות).

הוראות

1
הניחו את פרוסות העגל המוצקות על משטח עבודה נקי. מעט מלח ופלפל משני צידי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בשרבשר
עגלעגל
2
בקערה של מרגמה ועלי או מעבד מזון, לשלב את הפטרוזיליה, 2 שיני שום, 2 עלי דפנה, ואת פתיתי פלפל צ ' ילי. אתה יכול גם בערך לקצוץ את החומרים האלה ומערבבים עד בשילוב טוב. למחוץ או לערבב עד המרכיבים יוצרים תערובת הומוגנית. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח. מחלקים את התערובת באופן שווה בין 8 פרוסות עגל, הצבת התערובת במרכז כל פרוסת בשר. בזהירות לגלגל כל חתיכת עגל למעלה כפי שהיית טורטייה, לוודא כי המילוי לא להחליק החוצה משני הצדדים. Secure כל רול עגל עם קיסמים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
עלי דפנהעלי דפנה
מילוימילוי
טורטיהטורטיה
פטרוזיליהפטרוזיליה
בשרבשר
גלולגלול
מלחמלח
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
מעבד מזוןמעבד מזון
קיסמיםקיסמים
קערהקערה
3
בסיר 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן מעל להבה בינונית גבוהה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיף את השום פרוס, בצל, ואת עלה המפרץ הנותר. מבשלים עד השום מתרכך והופך חום זהוב בהיר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
שוםשום
בצלבצל
5
מוסיף את לחמניות העגל ולתת לבשל עד חום קל, פונה בזהירות עם מלקחיים כך שכל הצדדים חומים, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
6
מוסיפים את מחית העגבניות, מנמיכים את החום, ולתת לתערובת להתבשל בזמן שאתה מכין את כדורי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מחית עגבניותמחית עגבניות
כדורי בשרכדורי בשר
7
מניחים את נתחי הלחם להשרות בקערה מלאה במים. השאירו במשך 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן, באמצעות מרית, בזהירות להסיר את הלחם ולתת לנקז מעט על צלחת מרופדת במגבת נייר. לאחר כמה דקות, מניחים את הלחם בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מגבות ניירמגבות נייר
מריתמרית
8
מוסיפים את שן השום, עגל טחון, גבינה וביצה. עונה, לפי הטעם. מערבבים עד בשילוב טוב. באמצעות הידיים שלך, לעצב את התערובת המתקבלת לתוך 12 קטן "כדורי בשר", כל אחד על הגודל של כדור גולף.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
עגל טחוןעגל טחון
כדורי בשרכדורי בשר
גבינהגבינה
ביצהביצה
9
בסיר 12 אינץ ' שני, מחממים 2 כפות שמן זית עד חם אבל לא מעשן. עבודה בקבוצות כדי לא לצופף את המחבת, panfry "כדורי בשר" עד חום זהוב מכל הצדדים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשרכדורי בשר
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
10
מגישים מיד עם לחמניות עגל מבושל ורוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
גלולגלול
עגלעגל