רול עוגת רסק תפוחים
רול עוגת רוטב תפוחים יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 280 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -10 גרם שומן כל אחת. תמורת 51 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כקינוח במחיר סביר מאוד. אם יש לך ציפורן טחון, סוכר קונדיטורים נוספים, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 27% , וזה די גרוע. עוגת רסק תפוחים , מאפינס עוגת גזר ברסק תפוחים ודייסת קינואה עם רסק תפוחים, מוזלי קלוי סקייר ודבש דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מערבבים קמח, קינמון וציפורן.
מוסיפים לביצים יחד עם סוכר; לערבב היטב.
מוסיפים רסק תפוחים. קו 15-אין. x 10 אינץ'. x 1-in. מחבת בנייר שעווה, ומשמנים ומקמחים את הנייר.
אופים ב-400 מעלות למשך 15 דקות. הופכים על מגבת פשתן מאובקת בסוכר קונדיטורים. מקלפים את הנייר ומגלגלים את העוגה במגבת.
תנו להתקרר. בינתיים, למילוי, טורפים בקערה קטנה גבינת שמנת, חלב וסוכר. מערבבים פנימה צימוקים. פרוס עוגה; מורחים את המילוי עד 1 אינץ' מהקצוות.
מגלגלים שוב. לפדר בסוכר קונדיטורים אם רוצים. מקררים עד זמן ההגשה.