רול קישואים שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל שוקולד זוקיני רול. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, סודה לשתיה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו חציל וקישואים רול קופצים, זוקיני פסטו רול קופצים, ו רול-אפ גביני קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
קו 15-in משומן. אקס-10-אין. אקס-1-אין. תבנית אפייה עם נייר שעווה. גריז הנייר; להפריש. בקערה גדולה, להכות ביצים במשך 3 דקות. בהדרגה להוסיף סוכר; לנצח במשך 2 דקות או עד התערובת הופכת עבה בצבע לימון. מערבבים בקישואים ווניל.
מערבבים את הקמח, קקאו, סודה לשתיה, קינמון ומלח; מוסיפים לתערובת ביצים עד מעורבב היטב. (בלילה יהיה עבה).
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה.
אופים ב 350° במשך 10-15 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב במשך 5 דקות. הפוך על מגבת מטבח מאובקת בקקאו. מקלפים בעדינות נייר שעווה.
מגלגל את העוגה בסגנון ג ' לי רול מגבת, מתחיל עם צד קצר. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
למילוי, בקערה גדולה, מקציפים גבינת שמנת, חמאה ווניל עד רכות. הכה בסוכר ' ממתקים עד חלקה.
פרוס עוגה; להפיץ מילוי שווה על עוגה בתוך 1/2 ב. של קצוות.
מניחים את צד התפר על מגש הגשה. אבק עם סוכר של ממתקים. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.