רולאפים לזניה מקסיקנית
גלגול לזניה מקסיקני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לכם רוטב סלסה קון queso, בשר טחון, סלסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכונים דומים: רולאפים לזניה, רולאפים לזניית פירות ים, ו רולאפים לזניה פורטובלו.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. לאחר שהמים רותחים, מערבבים את האטריות לזניה, כ -3 או 4 בכל פעם, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את האטריות שנחשפו, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 10 דקות לכל אצווה.
מסננים היטב מסננת להגדיר בכיור, ולהניח את האטריות מבושלות שטוחות על נייר שעווה או נייר אלומיניום בזמן שאתה מסיים לבשל את שאר האטריות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ', ומפיצים את הסלסה באופן שווה על החלק התחתון של המנה.
מניחים את הבשר הטחון במחבת מעל חום בינוני, מפזרים תיבול טאקו, ומבשלים ומערבבים את הבשר, לשבור אותו כפי שהוא מבשל, עד הבשר משחימים ומתפורר, על 10 דקות.
מסננים את השומן, ומניחים את הבשר בקערה גדולה.
מערבבים גבינת קוטג ' ופרמזן לתוך הבשר.
מניחים אטריות לזניה מבושלות שטוח, וממרחים על 1/3 כוס של תערובת גבינה ובשר לאורך האטריות.
מגלגלים את האטריות, ומניחים את הלחמניות הממולאות, צדי התפר למטה, לתבנית האפייה המוכנה. כף על 1 1/2 כפות של רוטב queso על כל גליל. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב חם מבעבע, כ 40 דקות. לחשוף את המנה, ולהפיץ את תערובת הגבינה המקסיקנית על הלחמניות. חזור לתנור ואפה עד שהגבינה תימס, 8 עד 10 דקות נוספות.