מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה וכל הנוזל התאדה, כ 5 דקות. העונה עם 1/4 כפית מלח. מערבבים ב 1 1/2 כוסות של רוטב עגבניות ומבשלים במשך 2 דקות. בקערה בינונית, לשלב את גבינת ריקוטה, תרד, ביצה, 1/4 הנותרים מלח כפית, כמה סיבובים של פלפל ואגוז מוסקט.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
7
מורחים 1 כוס של רוטב עגבניות על החלק התחתון של צלחת אפייה 9 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
מורחים על 2 כפות של תערובת ריקוטה על אטריות לזניה. למעלה עם כ 1 1/2 כפות של תערובת פטריות, לגלגל את האטריות ולמקם אותו לתבנית האפייה. חזור עם האטריות שנותרו.
מורחים את רוטב 1 1/2 כוסות הנותרים על לחמניות לזניה. למעלה עם גבינות מגורדות, לכסות באופן רופף עם נייר ואופים במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות במשך 15 דקות יותר.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.