קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות

רולדה לימון

רולדה לימון
לימון רולדה יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 151 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 40 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, גרידת לימון, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: רולדה לימון, רולדת קוקוס לימון, ו רולדת מרנג שקדים ולימון.

הוראות

1
מפזרים ג ' לטין מעל 1 כף. מיץ לימון בקערה. מניחים מסננת מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ג ' לטיןג ' לטין
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
2
מערבבים את שאר החומרים בסיר כבד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מניחים על אש בינונית-נמוכה ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהם עבים מספיק כדי לצפות את גב הכף, 7 עד 10 דקות. לא להרתיח.
4
מסירים מהאש; מערבבים פנימה ג ' לטין עד לקבלת תערובת חלקה. מסננים לקערה. מחק מוצקים. מכסים קערה בניילון נצמד, לוחצים על המשטח. מצננים עד ליציבות, לפחות 4 שעות. (יכול להתבצע עד 5 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
1
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים מראש ל 375 ו. מרפדים תבנית אפייה עם מסגרת 15 על 10 1/2 אינץ 'עם קלף, ומאפשרים לקצוות להיתלות על ידי 2 אינץ' בקצוות קצרים. ערפל עם תרסיס בישול; אבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
להקציף קמח, אבקת אפייה ומלח לשילוב. בקערה גדולה, בעזרת מערבל חשמלי במהירות בינונית - גבוהה, מקציפים ביצים, סוכר ותמציות עד לסמיכות, כ -5 דקות. מנפים מעל מחצית מתערובת הקמח; מקפלים פנימה בעדינות. חזור על הפעולה עם תערובת הקמח שנותרה. מקפלים פנימה חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מורחים את הבלילה באופן שווה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
5
הסר לרשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
6
הפעל סכין סביב קצוות העוגה; תן להתקרר 5 דקות. מנפים 1 1/2 כף. סוכר קונדיטורים מעל עוגה; מכסים במגבת נקייה. הגדר גיליון אפייה על גבי מגבת; הפוך עוגה על מגבת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
סכיןסכין
7
הסר גיליון. בעדינות לקלף קלף.
8
מפזרים עוגה עם סוכר הקונדיטורים שנותר. חתוך קצוות חדים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
9
מגלגלים עוגה עם מגבת, החל מ 1 סוף קצר.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
10
מניחים על מתלה, בצד התפר כלפי מטה.
11
בואו להתקרר במשך 15 דקות.
12
הפוך ציפוי: באמצעות מערבל חשמלי, היכו חמאה וסוכר במהירות בינונית עד אור, על 1 דקה. לגרד את הקערה. עם מיקסר על נמוך, מקציפים פנימה גבינת שמנת עד שלא נותרו גושים, כ -2 דקות. (אל תגזים.) מערבבים פנימה גרידה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציפויציפוי
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
קערהקערה
13
בעדינות לפרוש עוגה.
14
מורחים עם 1 כוס מילוי, משאיר גבול 1 אינץ ' ב 1 של הקצוות הקצרים. (יהיה לך מילוי שנשאר; כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
15
רול עוגה לגבות, החל בסוף עם מילוי סומק לקצה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
16
מעבירים לפלטה, בצד התפר כלפי מטה.
17
מורחים ציפוי מכל הצדדים. מכסים בניילון נצמד; במקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
18
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
19
מקשטים בתותים, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.חלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר ממתקיםסוכר ממתקים454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר, חתוכה לחתיכותגבינת שמנת, בטמפרטורת החדר, חתוכה לחתיכות3largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר3largesביצים, מכותביצים, מכות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1אוראו ממולאים כפוליםאבקת ג'לטיןאבקת ג'לטין1אוראו ממולאים כפוליםתמצית לימוןתמצית לימון1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים12 כפיות אבקת שוםכסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים1אוראו ממולאים כפוליםגרידת לימון מגוררת דקגרידת לימון מגוררת דק1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תותים, חצוי, אופציונליתותים, חצוי, אופציונלי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי83 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(1 מקל) חמאה ללא מלח, לחתוך לקוביות(1 מקל) חמאה ללא מלח, לחתוך לקוביות83 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(1 מקל) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, לחתוך לקוביות(1 מקל) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, לחתוך לקוביות0חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

דורנפלדר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, ואילו אדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. אתה יכול לנסות את פריץ ווינדיש היימרסהיימר רוטנפלס דורנפלדר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -14 דולר לבקבוק.
ויינגוט פריץ ווינדיש היימרשהיימר רוטנפלס דורנפלדר
ויינגוט פריץ ווינדיש היימרשהיימר רוטנפלס דורנפלדר
יין טעים מאוד, חזק של ארומה בולטת וצבע אדום כהה עשיר. יש לו טעם טעים של דובדבנים, פירות יער אדומים ושזיפים עם טאנינים הגונים וחלקים. המתיקות שלו נעימה והרמונית, מה שהופך אותה למהנה לאוהבי יינות לא יבשים מדי.בן לוויה טעים לקינוחים וגבינה, אך גם למנות ברביקיו ומעושנות. זהו גם יין להנאה וכובע לילה טעים מאוד