קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

רולדן

רולדן
רולדן היא מנה עיקרית שמגישה 6. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. מתכון זה מכלמתכונים דורש בצל, תערובת רוטב חום, חמוצים שמיר, סטייקים קצה סינטה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 88%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רולדן, רולדן, ו רולדן בקר.

הוראות

1
מניחים סינטה שטוחה על קרש חיתוך, מורחים על חרדל ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
מניחים על הסטייק 1/2 רצועות בייקון, 1 טריז בצל ו -1 טריז מלפפון חמוץ.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
3
רול מוודא כל הפריטים להישאר בפנים טאק מסתיים. לקשור עם חוט הקצב. חזור על כל סטייק.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מחממים 2 כפות שמן בסיר ציר גדול, על אש בינונית. בשר חום היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
יוצקים מספיק מים כדי לכסות בשר. הפחיתו את החום לחום בינוני / נמוך ומבשלים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
כאשר בשר מבושל, מערבבים תערובת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
חום דרך.

יין מומלץ: ריזלינג, Dornfelder

רולדן עובד ממש טוב עם ריזלינג ודורנפלדר. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, בעוד שאדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ד ר לשחרר ד ר ל ריזלינג. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
דוקטור ריסלינג
דוקטור ריסלינג
"...ערך מורכב ויוצא דופן באופן מפתיע בריסלינג כמעט יבש... לימון, תפוח ירוק, אבן רטובה וניחוחות פרחוניים קלים ואחריהם חיך פריך ורווי צפחה וגימור של הדרים ותפוחים עסיסיים, שמני אגוזים, מלחים מינרליים ואבן רטובה..."היין הזה חייב להיות אחד העסקאות הטובות ביותר במוזל ריזלינג. ריזלינג 'המבוא' של ארנסט לוף מסומן בטעמים של אפרסק טרי ומשמש, המאוזן בכמות לא מבוטלת של חומציות מרעננת. אפריטיף נהדר."מגזין מזון ויין