רולדן
רולדן היא מנה עיקרית שמגישה 6. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. מתכון זה מכלמתכונים דורש בצל, תערובת רוטב חום, חמוצים שמיר, סטייקים קצה סינטה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 88%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רולדן, רולדן, ו רולדן בקר.
הוראות
מניחים סינטה שטוחה על קרש חיתוך, מורחים על חרדל ומלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים על הסטייק 1/2 רצועות בייקון, 1 טריז בצל ו -1 טריז מלפפון חמוץ.
רול מוודא כל הפריטים להישאר בפנים טאק מסתיים. לקשור עם חוט הקצב. חזור על כל סטייק.
מחממים 2 כפות שמן בסיר ציר גדול, על אש בינונית. בשר חום היטב.
יוצקים מספיק מים כדי לכסות בשר. הפחיתו את החום לחום בינוני / נמוך ומבשלים במשך שעה 1.
כאשר בשר מבושל, מערבבים תערובת רוטב.
יין מומלץ: ריזלינג, Dornfelder
רולדן עובד ממש טוב עם ריזלינג ודורנפלדר. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, בעוד שאדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ד ר לשחרר ד ר ל ריזלינג. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
![דוקטור ריסלינג]()
דוקטור ריסלינג
"...ערך מורכב ויוצא דופן באופן מפתיע בריסלינג כמעט יבש... לימון, תפוח ירוק, אבן רטובה וניחוחות פרחוניים קלים ואחריהם חיך פריך ורווי צפחה וגימור של הדרים ותפוחים עסיסיים, שמני אגוזים, מלחים מינרליים ואבן רטובה..."היין הזה חייב להיות אחד העסקאות הטובות ביותר במוזל ריזלינג. ריזלינג 'המבוא' של ארנסט לוף מסומן בטעמים של אפרסק טרי ומשמש, המאוזן בכמות לא מבוטלת של חומציות מרעננת. אפריטיף נהדר."מגזין מזון ויין