רולס בית פארקר
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 121 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. אם יש לך מים חמים, דבש r, פלר דה sel, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: רולס בית פארקר, רולס בית פארקר, ו רולס בית פארקר.
הוראות
ממיסים את השמרים במים החמים בקערה בינונית; להפריש עד קצף, על 5 דקות. מערבבים את חלב החמאה ואת הדבש לתוך תערובת השמרים; להפריש.מערבבים יחד את הקמח והמלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק, לעשות באר במרכז החומרים היבשים, לשפוך בתערובת השמרים, ומערבבים על מהירות נמוכה עד משולב באופן שווה, על 2 דקות.הגדל את מהירות המערבל לרמה בינונית נמוכה והוסף את החמאה הנמדדת ללא מלח, כמה חתיכות בכל פעם, ומאפשרות לה להשתלב לחלוטין לפני הוספת עוד.
מערבבים את הבצק עד חלק, אלסטי, ומעט רך, על 10 דקות בסך הכל.מעיל קערה גדולה עם חמאה לא מלוחה, מניחים את הבצק בקערה, ופונים למעיל. מכסים במגבת מטבח לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. בינתיים, מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה לא מלוחה.לאחר שהבצק עלה, חלקו אותו ל-2 חלקים שווים. על משטח מקומח קל, להתגלגל חתיכה 1 לתוך מלבן 12-by-10 אינץ', שמירה על החלק השני מכוסה במגבת.
חותכים את המלבן מגולגל של בצק לאורך לתוך 5 רצועות.
חותכים כל רצועה ל 3 מלבנים קטנים יותר. שמור 2 כפות של חמאת עשב מומסת.
מורחים 1/2 כפית גדושה של חמאת העשב הנותרת על מלבן, מקפלים את המלבן לשניים, ומניחים בצד. חזור עם המלבנים הנותרים. חזור על כל התהליך עם חתיכת הבצק השנייה.סדר את צד התפר לחמניות למטה בתבנית אפייה מוכנה, 6 על פני ו 5 למטה. מכסים במגבת מטבח נקייה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. בינתיים, לחמם את התנור ל 177° ולסדר מתלה בשליש התחתון.לאחר שהבצק עלה, מברשת את שמורות 2 כפות של חמאת עשב על החלק העליון של הלחמניות ומפזרים את פלר דה sel.
אופים עד תחתית והחלק העליון של הלחמניות הם חום זהוב, על 40 דקות.
הסר מהתנור, תן מגניב 5 דקות, ומגישים.