קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

רולס בית פארקר

רולס בית פארקר
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 121 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. אם יש לך מים חמים, דבש r, פלר דה sel, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: רולס בית פארקר, רולס בית פארקר, ו רולס בית פארקר.

הוראות

1
ממיסים את השמרים במים החמים בקערה בינונית; להפריש עד קצף, על 5 דקות. מערבבים את חלב החמאה ואת הדבש לתוך תערובת השמרים; להפריש.מערבבים יחד את הקמח והמלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק, לעשות באר במרכז החומרים היבשים, לשפוך בתערובת השמרים, ומערבבים על מהירות נמוכה עד משולב באופן שווה, על 2 דקות.הגדל את מהירות המערבל לרמה בינונית נמוכה והוסף את החמאה הנמדדת ללא מלח, כמה חתיכות בכל פעם, ומאפשרות לה להשתלב לחלוטין לפני הוספת עוד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים את הבצק עד חלק, אלסטי, ומעט רך, על 10 דקות בסך הכל.מעיל קערה גדולה עם חמאה לא מלוחה, מניחים את הבצק בקערה, ופונים למעיל. מכסים במגבת מטבח לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. בינתיים, מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה לא מלוחה.לאחר שהבצק עלה, חלקו אותו ל-2 חלקים שווים. על משטח מקומח קל, להתגלגל חתיכה 1 לתוך מלבן 12-by-10 אינץ', שמירה על החלק השני מכוסה במגבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים את המלבן מגולגל של בצק לאורך לתוך 5 רצועות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
חותכים כל רצועה ל 3 מלבנים קטנים יותר. שמור 2 כפות של חמאת עשב מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
5
מורחים 1/2 כפית גדושה של חמאת העשב הנותרת על מלבן, מקפלים את המלבן לשניים, ומניחים בצד. חזור עם המלבנים הנותרים. חזור על כל התהליך עם חתיכת הבצק השנייה.סדר את צד התפר לחמניות למטה בתבנית אפייה מוכנה, 6 על פני ו 5 למטה. מכסים במגבת מטבח נקייה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. בינתיים, לחמם את התנור ל 177° ולסדר מתלה בשליש התחתון.לאחר שהבצק עלה, מברשת את שמורות 2 כפות של חמאת עשב על החלק העליון של הלחמניות ומפזרים את פלר דה sel.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
אופים עד תחתית והחלק העליון של הלחמניות הם חום זהוב, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מהתנור, תן מגניב 5 דקות, ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®