רומנסקו ברוקולי ופסטה שקדים קלויה
צריך מנה צמחונית בצד? רומנסקו ברוקולי ופסטה שקדים קלויים יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שקדים, פתיתי צ'ילה, פסטה פנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו רומנסקו ברוקולי, ברוקולי או פסטה כרובית עם ריקוטה, סלט פסטה שקדים קלוי, ו ברוקולי רומנסקו ופרמזן פירה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, חום 3 כף. שמן על חום בינוני במחבת גדולה.
הוסף Romanesco ו 1/2 כפית. מלח ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך-פריך, על 5 דקות.
הוסף 1 כף. עוד שמן למחבת יחד עם פתיתי שום וצ ' ילה. מבשלים עד השום הוא ריחני ואור זהוב Romanesco הוא רך, על 5 דקות יותר.
מסננים פסטה, מזמינים 1 כוס מים פסטה, וחוזרים לסיר. מערבבים בתערובת Romanesco, גרידת לימון, שקדים, גבינה, הנותרים 3 כף. שמן ו 1/4 כפית. מלח, ומספיק מי פסטה כדי להרטיב (כ 3/4 כוס).