רומנסקו חרוך עם אנשובי ונענע
רומנסקו חרוך עם אנשובי ונענע עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 197 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו אנשובי, מלח כשר, גבעול סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פפרדלה עם קישואים, אנשובי ונענע, חציל חרוך ועגבניות עם הריסאן ונענע, ו סלט Romanesco (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1/2 כוס שמן בסיר בינוני חום overmedium.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי וצ ' ילי; מתבלים במלח ומבשלים,מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים מאוד אך לא חומים, 12-15 דקות.
חום 2 כפות oilin מחבת גדולה מעל בינוני-highheat.
הוסף חצי Romanesco ומבשל, ללא הפרעה, עד השחמה עמוקה, על 4 דקות.
העברה למחבת קלייה;לחזור עם הנותרים 2 כפות שמן andremaining Romanesco.
מוסיפים סופריטו, אנשובי ויין למחבת צלייה; תבלינים עם מלח ופלפל וזורקים לשלב.
Romanesco הוא רך ונוזלי הוא ביותרמחודד, 25-30 דקות; העונה עם מלח ופלפל העליון עם מנטה.