קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

רוסטביף

רוסטביף
גשו לסופר וקנו צלי עכוז, עמילן תירס, רסיסי שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב עמילן תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר דובדבן ומשמש כקינוח. נסו הרוסטביף של פאט, צלי בקר, ו הרוסטביף הטוב ביותר אי פעם (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 להתחיל עם הצלי בטמפרטורת החדר (להסיר מהמקרר 1 שעה לפני הבישול - לשמור אותו עטוף). מחממים התנור ל 191° (190°C).2 עם סכין חדה לעשות 8 חתכים קטנים סביב הצלי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים רסיס של שום לתוך כל חתך. קח כף או כך של שמן זית להפיץ בכל רחבי הצלי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מפזרים את הצלי במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4
מניחים את הצלי ישירות על מתלה תנור, צד שומני למעלה, עם מחבת טפטוף על מתלה מתחת למדף הצלייה. סידור זה יוצר הסעה בתנור, כך שאתה לא צריך להפוך את הצלי. הצלי ממוקם צד שומן עד כך כשהשומן נמס הוא ירחץ את כל הצלי במיצים שלה.3 חום את הצלי ב 191° (190°C) במשך חצי שעה. מנמיכים את החום ל-225°F (107°C). הצלי צריך לקחת איפשהו מ 1 1/2 ל 2 1/2 שעות בנוסף לבשל. צורת הצלי תשפיע על זמן הבישול, דרך אגב. אז אם הצלי שלך בצד הארוך והצר, לעומת צורה עגולה יותר, זה עלול לקחת פחות זמן לבשל. אז לפקוח עין על זה. כאשר הצלי רק מתחיל לטפטף מיציו והוא חום מבחוץ, לבדוק את הטמפרטורה עם מדחום בשר. משוך את הצלי מהתנור כאשר הטמפרטורה הפנימית של הצלי היא 135° עד140 (57°c עד 60°C).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
הסר את המחבת הנוטפת מהתנור והנח על התנור בחום בינוני. שים לב שאם אתה מושך את הצלי מוקדם, עבור רמה נדירה או בינונית נדירה של doneness, ייתכן שאין לך הרבה טפטוף. אני מקווה שיהיה לך קצת. אם לא, ייתכן שתרצה להשאיר את הצלי עוד קצת בחום נמוך יותר, 79°, כדי להקל על כמה טפטוף יותר ממנו.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף קצת מים, יין אדום, או מלאי בשר לטפטופים כדי deglaze (לשחרר את הטפטוף מהמחבת). ממיסים כף של עמילן תירס בקצת מים ומוסיפים למחבת הטפטוף. מערבבים במהירות בעוד הרוטב מתעבה כדי למנוע התכתשות. אתה יכול להוסיף קצת חמאה אם אין הרבה שומן בטפטופים.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. אמא מוסיפה קצת טימין טרי מדי אם יש לה קצת. (ראה גם איך לעשות רוטב.)
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות