רוסטביף איטלקי I
רוסטביף איטלקי אני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 281 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . המתכון הואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב ושלמים 30 מגיש 10 ומחירו 2.38 $ למנה . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש ציר בקר, אורגנו, מים וצלי גב. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. 91 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-45 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 93% . הציון הזה מעולה. נסו רוסטביף איטלקי , סנדוויצ'ים רוסטביף איטלקי וצלי בקר איטלקי פפרונצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מים לקומקום גדול, ומוסיפים קוביות חמין.
מערבבים יחד את המלח, השום, התיבול האיטלקי, הפלפל השחור, האורגנו, הבזיליקום ופתיתי הפלפל האדום על צלחת גדולה. לשפשף צלי עם 1/2 כוס שמן צמחי.
מגלגלים צלי בתערובת תיבול עד לציפוי היטב.
מניחים את הצלי בקומקום יחד עם שאריות תערובת התיבול והשמן.
מביאים מים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-3 וחצי שעות. בשר צריך להיות רך ועשוי היטב.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון, Malbec, סנג ' ובזה
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי עבור רוסטביף. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. אתה יכול לנסות את סטולץ פינו נואר אורגני. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
![סטולץ פינו נואר אורגני]()
סטולץ פינו נואר אורגני
הפינו הזה מציג היטב את הצבע העשיר והארומה הפרחונית שלו עבור פינו נואר אורגני של קולומביה גורג'. הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של התיישנות או שישתה במקום.