קושימומחה
מוכן ב23 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

רוסטביף אירי עם גינס Au Jus

רוסטביף אירי עם גינס Au Jus
רוסטביף אירי עם גינס או ג'וס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 511 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, רוזמרין, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 23 שעות ו-30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. מתכונים דומים: תבשיל בקר וגינס אירי, תבשיל בקר אירי גינס, ו תבשיל בקר אירי של גינס.

הוראות

1
מניחים את הבשר במחבת צלייה ושופכים את הבירה על הבשר. מכסים את המחבת בניילון נצמד, ומשרים את המקרר למשך הלילה, מסתובבים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר את הצלי מן סטאוט יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
סטאוטסטאוט
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. מחממים את הצלי מכל הצדדים. הנח את הצלי השחום על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
לרסק את רוזמרין, קורנית, סטייק תיבול, ופלפל במרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח, 8 אינץ'טורטיות קמח, 8 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
6
מוסיפים את השום הטחון ומערבבים כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
7
מורחים את הדבק על החלק החיצוני של הצלי.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
8
מניחים את הצלי בחזרה למחבת הצלייה עם הצמר ומכסים באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת הקלייה ומשאירים את הנייר כדי לאפשר לצלי לקבל ציפוי פריך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
אופים במידה הרצויה של doneness, או טמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (65 מעלות C) עבור בינוני, כשעה נוספת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
הסר מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם 20 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
יוצקים את מיצי המחבת לתוך סיר ומביאים לרתיחה על חום בינוני. מבשלים עד המיצים הצטמצמו והתעבו, על 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מסננים את המיצים ומגישים עם בשר ותפוחי אדמה קלויים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת