רוסטביף בסגנון ביתי
רוסטביף בסגנון ביתי הוא מתכון ללא גלוטן עם 30 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -40 גרם חלבון , 14 גרם שומן , וסך של 331 קלוריות . תמורת 2.66 דולר למנה , מתכון זה מכסה 29% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. לכו לחנות וקנו חמאה, רוטב בקר, מרק סלרי מרוכז ועוד מספר מצרכים להכנה היום. זה מתאים גם כמנה עיקרית. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה לוקח בערך שעתיים ו-40 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 72% . ציון זה טוב. מתכונים דומים: סטייק סינטה מיושן ביתי עם תפוחי אדמה צלויים וגבינה , אל תעזבו את הבית בלעדיו: בשר בקר מיובש ביתי לקחת לטיול הבא שלכם , וארוחת בוקר כפרית: טופו וירקות מקושקשים עם צ'יפס ביתי .
הוראות
מניחים את הצלי בתבנית צלייה גדולה כשצד השומן פונה כלפי מעלה. בקערה קטנה, מערבבים את ציר התיבול, הרוטב, המים, רוטב ווסטרשייר ורוטב הסויה; יוצקים על הצלי.
מפזרים תבלינים. מסדרים פרוסות בצל מעל הצלי.
מניחים רצועות בייקון באלכסון מעל הבצל. מפזרים נקודות של חמאה.
אופים, ללא מכסה, ב-325 מעלות צלזיוס במשך 2.5 עד 3.5 שעות או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (למדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 מעלות; מדיום, 160 מעלות; עשוי היטב, 170 מעלות).
הניחו לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.