קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

רוסטביף וסלט קוסקוס

רוסטביף וסלט קוסקוס
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: שאריות חג המולד: סלט רוסטביף עם רוטב סלט חומץ אורז צ'יפוטלה, סלט רוסטביף, ו סלט רוסטביף.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. זורקים את הגזרים והבצל על תבנית אפייה מעוטרת עם 1 כף שמן זית, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. צולים עד רך מעט זהוב, על 25 דקות. בינתיים, לבשל את הקוסקוס כמו התווית מפנה, הוספת הצימוקים ב 5 הדקות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קוסקוסקוסקוס
גזרגזר
צימוקיםצימוקים
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מסננים את הקוסקוס והצימוקים ושוטפים מתחת למים קרים. הפוך את הרוטב: בקערה קטנה, לטאטא את היוגורט עם הנותרים 2 כפות שמן זית, האריסה, חומץ, 1/2 כפית מלח ו 2 עד 3 כפות מים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קוסקוסקוסקוס
HarissaHarissa
צימוקיםצימוקים
חומץחומץ
יוגורטיוגורט
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
שים את escarole בקערה גדולה ולהוסיף את הגזר הקלוי ובצל; לזרוק לנבול את הירוקים מעט.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
גזרגזר
ירוקירוק
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את תערובת הקוסקוס-צימוקים, את הרוטב ואת הרוסטביף וזורקים למעיל. מחלקים את הסלט בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
רוסטביףרוסטביף
קוסקוסקוסקוס
צימוקיםצימוקים
5
צילום אנטוניס אכילאוס