הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: שאריות חג המולד: סלט רוסטביף עם רוטב סלט חומץ אורז צ'יפוטלה, סלט רוסטביף, ו סלט רוסטביף.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. זורקים את הגזרים והבצל על תבנית אפייה מעוטרת עם 1 כף שמן זית, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. צולים עד רך מעט זהוב, על 25 דקות. בינתיים, לבשל את הקוסקוס כמו התווית מפנה, הוספת הצימוקים ב 5 הדקות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קוסקוס
גזר
צימוקים
פלפל
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מסננים את הקוסקוס והצימוקים ושוטפים מתחת למים קרים. הפוך את הרוטב: בקערה קטנה, לטאטא את היוגורט עם הנותרים 2 כפות שמן זית, האריסה, חומץ, 1/2 כפית מלח ו 2 עד 3 כפות מים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קוסקוס
Harissa
צימוקים
חומץ
יוגורט
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
שים את escarole בקערה גדולה ולהוסיף את הגזר הקלוי ובצל; לזרוק לנבול את הירוקים מעט.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
גזר
ירוק
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים את תערובת הקוסקוס-צימוקים, את הרוטב ואת הרוסטביף וזורקים למעיל. מחלקים את הסלט בין הצלחות.