רוסטביף מתובל ברוטב יין אדום
המתכון רוסטביף מתובל עם רוטב יין אדום יכול להתבצע בערך 1 שעה ו -35 דקות. מנה אחת מכילה 857 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דל פחמימות, דיאט. אם יש לך פלפל, שמן זית, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: צלי בקר עם רוטב יין אדום, צלוי צלעות ברוטב יין אדום, ו צלי בקר עם רוטב עגבניות-יין.
הוראות
עד 2 ימים לפני, למחוץ יחד את גרגירי פלפל וזרעים באמצעות עלי ומלט, או בסיר עם סוף מערוך או דומה.
מברישים את פילה הבשר בכל רחבי עם החרדל, ואז לגלגל את תערובת פלפל למעיל. כיסוי וצינה.
שעתיים לפני שאתה מוכן להתחיל לבשל, לקחת את הבשר מהמקרר לבוא לטמפרטורת החדר.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מחממים את השמן במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את הבשר, ומשחימים את הבשר בכל מקום, מתובלים במלח. בקופסת קלייה, השתמש בבצל כמיטה כדי להושיב את הבשר על טפיחה על כל תבלינים שנפלו. צלי במשך 20 דקות עבור נדיר, 25 דקות עבור בינוני, ו 35 דקות עבור בשר עשוי היטב.
הרם את הבשר מן הפח ולנוח על מגש, מכוסה בנייר כסף כדי לשמור אותו חם, במשך כ 30 דקות. מניחים את הפח עם הבצל ומיצים צלויים על הכיריים ומערבבים את השמן, קורנפלור וקוביות מניות מתפוררות.
מערבבים את הג 'לי, ולאחר מכן מערבבים בהדרגה את היין ו 400 מ" ל מים רותחים, מגרדים את כל חתיכות תקועים מלמטה. מבשלים במשך 15 דקות עד מופחת קצת. עונה, ואז מסננת למחבת נקייה כדי לשמור על חום, זורק את הבצל. פורסים את הבשר, מתפזרים על הקורנית, אם אתה רוצה, ומגישים עם הרוטב.