רוסטביף עם רוטב
רוסטביף עם רוטב עשוי להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1062 קלוריות, 110 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל, חומץ סיידר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו רוסטביף ורוטב, רוסטביף עם רוטב, ו בשר בקר צלוי Po ' Boy עם רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
קו 9 על ידי 13 על ידי 2 אינץ מחבת או תנור של תנור שלך מחבת עם גיליון של רדיד אלומיניום כבד מספיק גדול כדי לעטוף את הצלי במלואו. הצד המבריק של נייר הכסף צריך להיות למעלה.
מפזרים את הצלי מכל הצדדים במלח ופלפל ומניחים אותו במרכז הנייר.
מורחים את פרוסות הבצל על החלק העליון של הצלי ושופכים את החומץ סביבו. להביא את הקצוות של רדיד יחד לקפל כמה פעמים, ולאחר מכן לקפל את הקצוות יחד כדי לסגור לחלוטין את הצלי.
יוצקים על 1 אינץ ' של מים לתוך המחבת סביב צלי עטוף בנייר כסף.
אופים עד הבשר הוא מזלג במכרז וחום, 3 עד 4 שעות. בדוק את מפלס המים במחבת באופן קבוע במהלך הבישול ומלאו אותו במידת הצורך. אם מיץ כלשהו מחלחל מן החותמות לסכל במהלך הקלייה, לשמור אותו לשימוש בהפיכת הרוטב.
כאשר הצלי נעשה, להסיר את החבילה מן תבנית האפייה ולתת לו להתקרר במשך כמה דקות. פתח את החבילה בזהירות כדי לשמר את כל המיצים ולהעביר את הבשר למגש. מכסים באוהל של נייר כדי לשמור אותו חם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
יוצקים את מיצי הקלייה לתוך כוס מדידה ולתת את השומן לעלות על פני השטח. לרפרף את השומן, הזמנת 4 כפות בסיר ולזרוק את השאר. (אם השומן מודד פחות מ 4 כפות, להוסיף מספיק חמאה כדי לפצות את ההבדל.)
למדוד את הנותרים defatted pan juices ו reserve. אם יש לך פחות מ 2 כוסות, להוסיף מים כדי להפוך 2 כוסות.
מוסיף את הקמח לשומן בסיר ומערבבים עם מקציף חוט לעשות רביכה. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד הקמח הוא השחמה קלות, על 1 דקה. לאט לאט להקציף את מיצי פאן שמורות ומערבבים עד מעובה.
חותכים את הצלי או לחתוך אותו לחתיכות (זה יהיה רך מאוד), ומגישים אותו עם הרוטב.