קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

רוסטביף עם רוטב

רוסטביף עם רוטב
רוסטביף עם רוטב עשוי להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1062 קלוריות, 110 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל, חומץ סיידר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו רוסטביף ורוטב, רוסטביף עם רוטב, ו בשר בקר צלוי Po ' Boy עם רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
קו 9 על ידי 13 על ידי 2 אינץ מחבת או תנור של תנור שלך מחבת עם גיליון של רדיד אלומיניום כבד מספיק גדול כדי לעטוף את הצלי במלואו. הצד המבריק של נייר הכסף צריך להיות למעלה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מפזרים את הצלי מכל הצדדים במלח ופלפל ומניחים אותו במרכז הנייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מורחים את פרוסות הבצל על החלק העליון של הצלי ושופכים את החומץ סביבו. להביא את הקצוות של רדיד יחד לקפל כמה פעמים, ולאחר מכן לקפל את הקצוות יחד כדי לסגור לחלוטין את הצלי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
יוצקים על 1 אינץ ' של מים לתוך המחבת סביב צלי עטוף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים עד הבשר הוא מזלג במכרז וחום, 3 עד 4 שעות. בדוק את מפלס המים במחבת באופן קבוע במהלך הבישול ומלאו אותו במידת הצורך. אם מיץ כלשהו מחלחל מן החותמות לסכל במהלך הקלייה, לשמור אותו לשימוש בהפיכת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
כאשר הצלי נעשה, להסיר את החבילה מן תבנית האפייה ולתת לו להתקרר במשך כמה דקות. פתח את החבילה בזהירות כדי לשמר את כל המיצים ולהעביר את הבשר למגש. מכסים באוהל של נייר כדי לשמור אותו חם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
יוצקים את מיצי הקלייה לתוך כוס מדידה ולתת את השומן לעלות על פני השטח. לרפרף את השומן, הזמנת 4 כפות בסיר ולזרוק את השאר. (אם השומן מודד פחות מ 4 כפות, להוסיף מספיק חמאה כדי לפצות את ההבדל.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
למדוד את הנותרים defatted pan juices ו reserve. אם יש לך פחות מ 2 כוסות, להוסיף מים כדי להפוך 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיף את הקמח לשומן בסיר ומערבבים עם מקציף חוט לעשות רביכה. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד הקמח הוא השחמה קלות, על 1 דקה. לאט לאט להקציף את מיצי פאן שמורות ומערבבים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
חותכים את הצלי או לחתוך אותו לחתיכות (זה יהיה רך מאוד), ומגישים אותו עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות