רוסטגריטג'הודו עם בייקון-עשב וסיידר רוטב
רוסטג מורשת טורקיה עם בייקון-עשב ורוטב סיידר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 283 גרם חלבון 132 גרם של שומן, וסך הכל 2451 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. 147 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך כל מטרה קמח, סלרי, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מדהים. נסו רוסטגריטג'הודו עם בייקון-עשב וסיידר רוטב, ירך צלוי משובצת בעשב של חזיר עם רוטב תפוחים וסיידר, ו הודו צלוי בעשב עם רוטב סיידר תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים במעבד untilbacon קצוץ דק.
העברה לגיליון עטיפה פלסטית. באמצעות פלסטיק לעטוף כסיוע, תערובת rollbutter לתוך 2 אינץ ' קוטר יומן; chilluntil החברה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 3 daysahead. שמור צונן.
שלב צוואר טורקיה, 1/4 כוס turkeyfat, ורגל טורקיה ב ovenproofpot גדול כבד.
מקום בתנור; צלי חשף untilturkey חלקים עמוקים, חום כהה, turningonce, על 1 1/2 שעות.
ניקוז, שומר שומן מחשיש. להזמין 1/4 כוס שומן עבור רוטב; לחזור1 כף שומן לסיר. להחזיר הודו partsto סיר; מערבבים סלרי, בצל,ספרי קורנית, ופלפל. להחזיר סיר לתנור; roastuncovered 10 דקות.
מוסיפים סיידר תפוחים וvinegar; צלי 10 דקות יותר. טמפרטורת השזור עד 191°.
להוסיף 8 כוסות stockand מרווה לסיר; לבשל בתנור uncovered1 1/2 שעות. מסננים בסיס רוטב דרך finestrainer; להשליך מוצקים מסננת (יהיה על בסיס רוטב 5 כוסות). לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
חותכים חמאת בייקון into1 / 4 אינץ ' עבה סיבובים ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות. יש לשטוף turkeyinside והחוצה; יבש טפיחה. החל מ neckend, בזהירות להחליק את היד בין העור לבשר, ולאחר מכן להחליק את היד בין העור בשר הירך. בזהירות להחליק חמאה slicesbetween עור ורגל, ירך, חזה בשר כדי לכסות (תהיה כמות נדיבה של תערובת butter).
מפזרים 1 כפית מלח coarsesalt ו 1 כפית פלפל מעל טורקיה, ו 1 כפית מלח גס ו 1 כפית מלח בחלל הראשי של טורקיה.
מניחים turkeyon מצופה תבנית אפייה. מכסים עם plasticwrap או לסכל; צמרמורת לפחות 1 יום. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור צונן.
הגדר מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור; מחממים ל 177°.
מערבבים בצל, סלרי, שומר, גזר, תפוחים, שמן, ועלי דפנה במחבת largeroasting.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים את טורקיה על גבי vegetablemixture. הכנס כנפיים תחת; רגליים לקשור יחד כדי להחזיק צורה.
מניחים את טורקיה בתנור;צלי עד מיד לקרוא מדחום אינרטידחלק העבה ביותר של הירך רושמים 77°,צלי עם טפטוף מחבת כל 30 דקותועשיטה רופפת עם נייר אם בראונינג מדי מהר, על 4 שעות בסך הכל.
להעביר מגש turkeyto (טמפרטורה פנימית של טורקיה יהיהלגדיל 5 עד 10 מעלות).
יוצקים תערובת ירקות ומגיפות לתוך מסננת גדולה להגדיר על גדולקערה; לחץ על מוצקים כדי לחלץ נוזל.להשליך מוצקים במסננת. כפית את טפטוף שומן; להשליך( יהיה גדולמאונט של שומן ב טפטוף פאן). Reservedegreased pan drippes for gravy (about 1cup).
הסר שומן מפני השטח של בסיס רוטב; שמור 1/4 כוס שומן. לחמם בסיס רוטב סיידר.
ממיסים שמורות 1/4 כוס שומן גדולפאן מעל חום בינוני.
מוסיפים קמח; מערבבים3 דקות. בהדרגה להוסיף gravybase סיידר חם טפטוף מחבת degreased. Simmeruntil חלקה, מעובה, מופחת 51 / 2 כוסות, לטאטא לעתים קרובות, על 5 דקות.רוטב העונה עם מלח ופלפל.
ב-1962, עשרה חברים שהאמינו שגפנים אירופאיות יכולות לשגשג במדינת וואשינגטון ייסדו את הארגון
סוחרי יינות. הם החלו לייצר יינות בהגרלה של אחד מחבריהם, שהפך
היינן הראשון של יקב קולומביה. כיום, יקב סיאטל-אזור מייצר הכלמרלו כדי Gewürztraminer. עם ת ' טורקי, אנחנו אוהבים את סירה מקולומביה מ-2003
כרם הערבה האדומה (30 דולר). טעמים strawberryand פירות בהירים בתוספת גימור לבן פיקנטי אומר יין זה יכול לעמוד עד טורקיה—וכל התוספות.