רזה למטה-פשטידת עוף
פשטידת עוף מוגזת עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך בצל פנינה, פטריות כפתור, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 4 (8-אונקיה) ramekins עם תרסיס שמן זית ולהניח בצד.
שים את חזה העוף בסיר בינוני, להוסיף את המרק (זה צריך רק לכסות את העוף), ולהביא לרתיחה. מכסים, הופכים את החום נמוך מאוד, ומבשלים את העוף בעדינות עד רק המשרד למגע, על 15 דקות.
הסר עוף מן המרק שומר את המרק. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס או לקצוץ את העוף לחתיכות בגודל ביס גדול, להשליך את העצמות. (אם חלק מהחתיכות עדיין קצת ורודות, אל תדאגו, זה מסיים את הבישול בעוגה.)
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מחממים את השמן במחבת כבדה שאינה מקל על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הגזרים, פטריות, סלרי, לפת, מתבלים במלח, לפי הטעם ומבשלים עד שהירקות חומים קלות, כ-8 דקות.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים על 1 דקה יותר. מערבבים את הקמח לתוך הירקות ומבשלים 1 דקה.
יוצקים את מרק העוף השמור ומקציפים עד שזה מגיע לרתיחה. להפחית את החום מעט ומבשלים, חשוף, עד עבה, על 5 עד 6 דקות. מערבבים את פטרוזיליה עוף, שמיר, גרידת לימון, פלפל ולהסיר מהחום.
שכבה 3 יריעות של בצק פילו על סביבת העבודה, ריסוס עם תרסיס שמן זית בין כל שכבה. בשכבה האחרונה מפזרים יותר מלח ופלפל, ופפריקה.
חותכים גיליונות לשניים, לרוחב, מחסנית כדי להפוך 6 שכבות.
חותכים 4 סיבובים מתוך פילו עם מספריים או סכין קילוף שמתאים בנוחות לתוך הפתיחה של כל ramekin. מחלקים מילוי עוף באופן שווה בין ramekins ומניחים את סיבובים פילו על גבי.
אופים עד מבעבע, עוף מבושל דרך ואת הקרום הוא פריך וזהוב חום, על 10 עד 12 דקות.