רחת טורקית לא רעה
תענוג טורקי לא רע נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 100 מנות. עם 58 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר של ממתקים, מי ורדים, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תענוג טורקי, וודקה מעדן טורקי, ו תענוג טורקי (Lokoom) (מתכונים דומים).
הוראות
בנדיבות מעיל את תבנית האפייה עם ספריי בישול, ומניח אותו בצד.
מערבבים את הסוכר, הדבש, המים, ואת הקרם של טרטר בסיר בגודל בינוני (4 ליטר), ומערבבים עם מרית חסינת חום לשלב. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום גבוה, ומכניסים את מדחום הממתקים. להפחית את החום בינוני גבוה ומבשל, מבלי לערבב, עד הטמפרטורה מגיעה 260°f / 127°C (שלב כדור קשה), על 15 דקות.
בינתיים (לפקוח עין על סירופ סוכר), לעשות את תערובת קורנפלור: בסיר גדול (6 ליטר), לטאטא יחד את עמילן התירס, סוכר קונדיטורים, מים, קרם טרטר לשלב. לאחר סירופ הסוכר מגיע 250°f / 121°C (שלב כדור המשרד), למקם את תערובת קורנפלור על חום בינוני ומבשל, ערבוב כל הזמן עם המקצף; זה יהיה להתעבות לרתוח במהירות, 2 עד 3 דקות. כבה את החום, אבל להשאיר את התערובת על המבער החם; מערבבים היטב כמה פעמים עם מקצף, ולהניח בצד.
בשלב זה, סירופ הסוכר צריך להיות קרוב 260°f/127°C (שלב הכדור הקשה); כאשר הוא מגיע לטמפרטורה זו, להסיר אותו מהחום בזהירות לשפוך אותו לתוך תערובת קורנפלור. מערבבים היטב עם הקצף לשלב. מביאים הכל לרתיחה נמוכה על חום בינוני. לאחר מכן להפחית את החום נמוך לבשל בבית רתיחה נמוכה, ערבוב לעתים קרובות עם המרית, עד התערובת היא עבה ודביק וצבע זהב בהיר, 30 עד 45 דקות. אל תפנה את גבך על זה! אתה צריך לוודא לגרד את החלק התחתון של המחבת עם המרית כל כמה דקות כדי למנוע חריכה וגושים.
הסר את המחבת מהחום והוסף את הטעמים: מערבבים במי ורדים, פיסטוקים וצבעי מאכל (אם משתמשים).
לובש כפפות תנור, מיד לשפוך את הממתקים לתוך תבנית אפייה מוכן.
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של הממתקים כדי למנוע ממנו להרכיב עור כפי שהוא מתקרר. אפשר לו להתקרר עד שהוא קבע והוא מוצק וקריר למגע, 6 עד 8 שעות.
לקלף בעדינות את לעטוף הפלסטיק. אבק קרש החיתוך עם הסוכר ' ממתקים. הפעל את הקצה של סכין קיצוץ בין הממתקים ואת הסדין, בעדינות להפוך את הממתקים על הלוח מוכן.
מניחים את תערובת קורנפלור בקערה בגודל בינוני. בנדיבות מעיל סכין שף חד עם ספריי בישול, ולהשתמש בתנועת חיתוך עדינה לחתוך את הממתקים לריבועים 1 אינץ'. לדלות את החלקים בתערובת קורנפלור עד מצופה היטב.
אחסן את התענוגות הטורקיים, שכבתי עם נייר שעווה, במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב עד 1 חודש.
מתוך ספר הבישול ממתקים Liddabit: איך לעשות באמת ממתקים טעימים במטבח שלך על ידי ליז גוטמן & ג ' ן קינג. זכויות יוצרים © 2012 by Liz Gutman and Jennifer King; principal photography copyright © 2012 by Rachel Been. Published by Workman Publishing Company, Inc.