רטטוי יווני
רטטוי יווני יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 316 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פטריות, סקווש, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עשב יווני רטטוי, Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), ו Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille).
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ופלפלים; מבשלים 3 דקות או עד להשחמה קלה (לא מערבבים).
הסר בצל ופלפלים מחבת; מניחים בקערה גדולה.
מחממים 1/2 כפית שמן במחבת.
מוסיפים קישואים ודלעת ומבשלים 3 דקות או עד להשחמה קלה (לא מערבבים).
הסר קישואים וסקווש מחבת, ומניח בקערה.
מחממים 1/2 כפית שמן במחבת.
מוסיפים פטריות ושום, ומבשלים 3 דקות או עד השחמה קלה (לא מערבבים). להחזיר בצל, פלפלים, קישואים, ו סקווש למחבת. מערבבים באורז, אורגנו, פלפל ומלח, ומבשלים רק עד מחומם.
הסר מהחום. מערבבים בזיליקום וגבינה.