קושימומחה
מוכן ב45 שעות
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

רטטוי מבושל איטי מעל גבינת עיזים פולנטה

רטטוי מבושל איטי מעל גבינת עיזים פולנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רטטוי מבושל איטי על גבינת עיזים Polentan. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 שעות גשו לסופר וקנו קמח, טוחן פלפל, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. נסו בישול איטי חורף רטטוי עם גבינת עיזים פולנטה # בגידה, תנור איטי יום ראשון: רטטוי עם סיבובים פולנטה, ו סמוקי רטטוי עם גבינת עיזים וצנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את Ratatouille
2
משמנים את הכיריים האיטיים עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
מניחים את החצילים וקישואים במסננת גדולה לזרוק היטב עם 3 כפות של המלח; בואו לשבת במשך כ 45 דקות. לשטוף היטב כדי להסיר את המלח, ואז יבש היטב, בעדינות לסחוט עודפי מים עם מגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
הוסף לבישול האיטי המשומן.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
חום 2 כפות של החמאה במחבת 10 אינץ', כבד sauté על חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף את הבצל, פלפלים, שום ו sauté עד הירקות מתרככים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
העברה לבישול האיטי. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הנותרים 1 כף חמאה. ברגע שהוא נמס, מוסיפים את הקמח ואת רסק העגבניות ומבשלים עד שהתערובת מתעבה והקמח נעלם, בערך 1 דקה. הגבר את החום לגובה בינוני והוסף את העגבניות עם המיצים, הקורנית והפלפל. מבשלים, מוחצים את העגבניות קצת עם כף עץ, עד מעובה וחלק, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
7
מערבבים עם הירקות בבישול האיטי. מכסים את התנור האיטי ומבשלים נמוך עד שהירקות רכים, 4 עד 5 שעות. לחשוף ולהסיר מן החום; מיד מערבבים בגבינה ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
8
הפוך את פולנטה
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
9
בעוד רטטוי הוא בישול, להוסיף את המניה ומלח לסיר בינוני, כבד ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לאחר רותחים, מקציפים בהדרגה בקמח התירס. להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב כל 3 דקות, עד שמנת מעובה, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
הסר מהחום ומערבבים את החמאה, הגבינה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
11
לשרת
12
מצקת פולנטה לקערות בודדות, כפית רטטוי על גבי, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
13
Reprinted with permission from Year-Round Slow Cooker by Dina Cheney, © 2013 Taunton Press
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ