לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו רטטוי עם ביצים עלומות וקרוטוני שום. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 433 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.93 דולר למנה. ראש לחנות ולקחת רוזמרין, בגט עגול, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו רטטוי עם ביצים עלומות וקרוטוני שום, מרק שום וכוסברה עם ביצים קרוטונים קרוטונים, ו רטטוי עם ביצים עלומות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש נמוכה, ואז מוסיפים את 2 שיני השום הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
תנו לשום לבעבע למשך 2 דקות. בקערה בינונית מוסיפים את הלחם, 1 כפית עשבי תיבול מיובשים או טימין, בערך 1/3 כף היד והגבינה.
בזמן שהפלפלים מתקררים, מחממים תנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה עם שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את החצילים, הקישואים, הנותרים שום פרוס, בצל, רוזמרין הנותרים 1 כפית של עשבי תיבול או טימין מיובש. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז מכסים את הסיר ומבשלים כ-15 דקות תוך ערבוב מדי פעם. מרסקים את העגבניות ביד ומוסיפים אותן לסיר. מערבבים פנימה את הפלפלים האדומים ו -1 / 2 פחית מים עגבניות ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 15 דקות לריכוז הטעמים. מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 שקית תרד טרי שטוף מראש
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
אורזו או פסטה בצורת אורז
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
12
להגשה מחזירים את הרטטוי לרתיחה על אש בינונית, מכוסה, ואז חושפים ומערבבים פנימה את החומץ הבלסמי. הכינו 4 קנים או בארות ברטטוי וסדקו ביצה לכל קן. מכסים את הסיר ומבשלים את הביצים לאלילות הרצויה, בערך 2 עד 5 דקות. גורפים את הרטטוי והביצים לקערות רדודות ומעליהם קרוטונים ובזיליקום קרוע.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)