קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

רטטוי עם ביצים עלומות וקרוטוני שום

רטטוי עם ביצים עלומות וקרוטוני שום
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו רטטוי עם ביצים עלומות וקרוטוני שום. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 433 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.93 דולר למנה. ראש לחנות ולקחת רוזמרין, בגט עגול, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו רטטוי עם ביצים עלומות וקרוטוני שום, מרק שום וכוסברה עם ביצים קרוטונים קרוטונים, ו רטטוי עם ביצים עלומות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש נמוכה, ואז מוסיפים את 2 שיני השום הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
תנו לשום לבעבע למשך 2 דקות. בקערה בינונית מוסיפים את הלחם, 1 כפית עשבי תיבול מיובשים או טימין, בערך 1/3 כף היד והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מזלפים את חמאת השום על תערובת הלחם ומסדרים את הקרוטונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
קרוטוניםקרוטונים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים עד להזהבה ושחומה אחידה, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מוציאים מהתנור ומצננים. קרוטונים ניתן לאחסן במיכל אטום במשך כמה ימים במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מלח את החצילים ולרוקן אותו במסננת עבור30 דקות כדי להסיר את המרירות מן החצילים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
בינתיים, השחירו את קליפות הפלפלים האדומים מעל להבה פתוחה על הכיריים או מתחת לדוד חם. אם צולים, השאירו את התנור פתוח כדי לאפשר לאדים להימלט.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מכניסים את הפלפלים המושחרים לקערה, מכסים בניילון ומניחים להתקרר. קלף, זרע וקובץ את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
בזמן שהפלפלים מתקררים, מחממים תנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה עם שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את החצילים, הקישואים, הנותרים שום פרוס, בצל, רוזמרין הנותרים 1 כפית של עשבי תיבול או טימין מיובש. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז מכסים את הסיר ומבשלים כ-15 דקות תוך ערבוב מדי פעם. מרסקים את העגבניות ביד ומוסיפים אותן לסיר. מערבבים פנימה את הפלפלים האדומים ו -1 / 2 פחית מים עגבניות ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 15 דקות לריכוז הטעמים. מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
להגשה מחזירים את הרטטוי לרתיחה על אש בינונית, מכוסה, ואז חושפים ומערבבים פנימה את החומץ הבלסמי. הכינו 4 קנים או בארות ברטטוי וסדקו ביצה לכל קן. מכסים את הסיר ומבשלים את הביצים לאלילות הרצויה, בערך 2 עד 5 דקות. גורפים את הרטטוי והביצים לקערות רדודות ומעליהם קרוטונים ובזיליקום קרוע.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
קרוטוניםקרוטונים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר

מרכיבים