ריבה-וג'ינג' ר-זיגוג בטטות
מרמלדה-וג'ינג'ר-זיגוג בטטות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. אם יש לך מיץ תפוזים, בטטות, תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו ריבה-חזיר מזוגג עם רוטב תפוזים-תה מתוק, ריבה הדר-כבדי עוף מזוגגים עם תפוחי אדמה קלויים וכרוב ניצנים פריכים, ו חזיר מצופה פקאן עם מרמלדה בצל אדום ותפוחי אדמה מתוקים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוחי אדמה מתוקים לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
חותכים תפוז unpeeled במחצית דרך גזע, ואז לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', משליך חתיכות קצה וזרעים.
בקערה גדולה, לערבב 1/3 כוס ריבה, 1/2 כוס ברנדי (1/3 כוס אם באמצעות בטטות), חמאה, זנגביל, ו 1/2 כפית מלח.
מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים ומערבבים למעיל. מסדרים פרוסות בשורות בשכבה אחת, חופפים אותם מעט, בתבשיל 3 ליטר רדוד (כגון 9 - by 13-in. צלחת אפייה), interspersing פרוסות תפוז באופן שווה לאורך כל.
טפטוף כל תערובת הברנדי הנותרת על בטטות. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
אופים בתנור רגיל או הסעה 325 (350 אם אפייה עם תרנגול הודו בטמפרטורה זו) עד שתפוחי אדמה מתוקים יהיו רכים כאשר פירסינג, 50 עד 60 דקות.
בקערה קטנה, לערבב נשאר 1/3 כוס ריבה ו 1 כף ברנדי. לחשוף תפוחי אדמה מתוקים תערובת ריבה מברשת באופן שווה מעל. מטאטאים 6 אינץ ' מחום עד השחמה קלה, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם.