קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

ריבה-וג'ינג' ר-זיגוג בטטות

ריבה-וג'ינג' ר-זיגוג בטטות
מרמלדה-וג'ינג'ר-זיגוג בטטות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. אם יש לך מיץ תפוזים, בטטות, תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו ריבה-חזיר מזוגג עם רוטב תפוזים-תה מתוק, ריבה הדר-כבדי עוף מזוגגים עם תפוחי אדמה קלויים וכרוב ניצנים פריכים, ו חזיר מצופה פקאן עם מרמלדה בצל אדום ותפוחי אדמה מתוקים קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף תפוחי אדמה מתוקים לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
2
חותכים תפוז unpeeled במחצית דרך גזע, ואז לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', משליך חתיכות קצה וזרעים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
בקערה גדולה, לערבב 1/3 כוס ריבה, 1/2 כוס ברנדי (1/3 כוס אם באמצעות בטטות), חמאה, זנגביל, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
יםים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים ומערבבים למעיל. מסדרים פרוסות בשורות בשכבה אחת, חופפים אותם מעט, בתבשיל 3 ליטר רדוד (כגון 9 - by 13-in. צלחת אפייה), interspersing פרוסות תפוז באופן שווה לאורך כל.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
טפטוף כל תערובת הברנדי הנותרת על בטטות. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
אופים בתנור רגיל או הסעה 325 (350 אם אפייה עם תרנגול הודו בטמפרטורה זו) עד שתפוחי אדמה מתוקים יהיו רכים כאשר פירסינג, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בקערה קטנה, לערבב נשאר 1/3 כוס ריבה ו 1 כף ברנדי. לחשוף תפוחי אדמה מתוקים תערובת ריבה מברשת באופן שווה מעל. מטאטאים 6 אינץ ' מחום עד השחמה קלה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק