ריבה תות-פטל ללא בישול
ריבת תות-פטל ללא בישול דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. לתבלין זה יש 47 קלוריות , 0 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן למנה. תמורת 49 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-20 מנות. מתכון זה מבית Allrecipes דורש צנצנות של חצי ליטר, גרידת לימון, פטל ותותים. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו וידידותית ל-Fodmap . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 15% . הציון הזה לא כל כך מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ריבת אגסי פטל ללא בישול , ריבת מקפיא תותים ללא בישול וריבתתותים תוצרת בית בריא ללא בישול (ללא סוכר!) .
הוראות
מערבבים סוכר ופקטין בקערה.
מוסיפים תותים, פטל וגרידת לימון. מערבבים 3 דקות.
מצקת ריבה לצנצנות נקיות ומניחים לעמוד 30 דקות. תהנו עכשיו, מקררים עד 3 שבועות או מקפיאים עד שנה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב מטבל עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Papet del Mas Brut עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פאפט דל מאס ברוט]()
פאפט דל מאס ברוט
ניחוחות פירות נעימים וצבע בהיר וצלול. תחושת הטעם בפה נעימה מאוד, קלילה ומאוזנת, תחושה רעננה ועליזה מאוד, התמדה טובה, עם תווי פרי ופרחים. טעם לוואי מזמין אתכם להמשיך להתענג מהיין.