Ribollita (מרק לחם איטלקי) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך כרוב סבוי, זהב יוקון, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Ribollita (מרק כרוב איטלקי Reboiled), לחם טוסקני ומרק עגבניות (ריבוליטה), ו ריבוליטה (מרק לחם וירקות מעופש).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים 3 כוסות לחם על תבנית אפייה, ומעיל קל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד קלוי, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר מהתנור; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
חום 1 כף שמן זית בסיר גדול או תנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה.