ריבועי אננס, מנגו ופפאיה
גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, מיץ תפוזים, ציפורן טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו ריבועי פפאיה טרופיים או מנגו, סלט מנגו, אננס ופפאיה, ו שייק מנגו פפאיה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אננס קצוץ, מנגו, פפאיה, סוכר חום, מיץ תפוזים, מקל קינמון, קליפת תפוז, קליפת לימון וציפורן הקרקע בסיר בינוני כבד. מבשלים על אש נמוכה עד מופחת 1 1/2 כוסות, ערבוב לעתים קרובות, על 1 1/2 שעות.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה, סוכר, תמצית וניל ומלח בקערה גדולה רק עד מעורבב. במהירות נמוכה, להוסיף בהדרגה קמח, להכות רק עד הבצק מתחיל לבוא יחד. להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח. לאסוף בצק לכדור; לחלק ל 2 חתיכות, 1 מעט גדול יותר מהשני. לשטח כל חתיכה לכיכר. לעטוף כל אחד בפלסטיק; צמרמורת 15 דקות.
מרדדים חתיכת בצק גדולה יותר על משטח עבודה מקומח קלות ל 10 אינץ ' מרובע.
העברת בצק למחבת אפייה 9 אינץ ' מרובע מתכת. לחץ על הבצק על החלק התחתון ו 1/2 אינץ ' על הצדדים של מחבת.
מגלגלים את חתיכת הבצק הנותרת על פני השטח המשוריין לכיכר 9 אינץ'.
חתוך לרצועות ברוחב 1 אינץ'.
מקום 4 רצועות על גבי מילוי, ריווח שווה.
מקום 5 רצועות יותר באלכסון על גבי רצועות 4 הראשונות, ויצרו סריג. לקצץ קצוות הסריג.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב, על 50 דקות. מגניב לגמרי.
חתוך ל-9 ריבועים. (ניתן להכין 1 יום קדימה. אחסן בשכבה אחת במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)