קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ריבועי אננס, מנגו ופפאיה

ריבועי אננס, מנגו ופפאיה
גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, מיץ תפוזים, ציפורן טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו ריבועי פפאיה טרופיים או מנגו, סלט מנגו, אננס ופפאיה, ו שייק מנגו פפאיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים אננס קצוץ, מנגו, פפאיה, סוכר חום, מיץ תפוזים, מקל קינמון, קליפת תפוז, קליפת לימון וציפורן הקרקע בסיר בינוני כבד. מבשלים על אש נמוכה עד מופחת 1 1/2 כוסות, ערבוב לעתים קרובות, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
ציפורן קרקעציפורן קרקע
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
סוכר חוםסוכר חום
גרידה כתומהגרידה כתומה
קליפת לימוןקליפת לימון
אננסאננס
פפאיהפפאיה
מנגומנגו
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מקל קינמון. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
1
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה, סוכר, תמצית וניל ומלח בקערה גדולה רק עד מעורבב. במהירות נמוכה, להוסיף בהדרגה קמח, להכות רק עד הבצק מתחיל לבוא יחד. להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח. לאסוף בצק לכדור; לחלק ל 2 חתיכות, 1 מעט גדול יותר מהשני. לשטח כל חתיכה לכיכר. לעטוף כל אחד בפלסטיק; צמרמורת 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מרדדים חתיכת בצק גדולה יותר על משטח עבודה מקומח קלות ל 10 אינץ ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
4
העברת בצק למחבת אפייה 9 אינץ ' מרובע מתכת. לחץ על הבצק על החלק התחתון ו 1/2 אינץ ' על הצדדים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
יוצקים מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
6
מגלגלים את חתיכת הבצק הנותרת על פני השטח המשוריין לכיכר 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
7
חתוך לרצועות ברוחב 1 אינץ'.
8
מקום 4 רצועות על גבי מילוי, ריווח שווה.
9
מקום 5 רצועות יותר באלכסון על גבי רצועות 4 הראשונות, ויצרו סריג. לקצץ קצוות הסריג.
10
אופים עד הקרום הוא חום זהוב, על 50 דקות. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
חתוך ל-9 ריבועים. (ניתן להכין 1 יום קדימה. אחסן בשכבה אחת במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)