קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

ריבועי גבינה פימיאנטו

ריבועי גבינה פימיאנטו
ריבועי גבינת פימיאנטו עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון התבלינים שלך. והוא מספק כ 60 מנות . מנה אחת מכילה 44 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם פלפל טחון, מלח כשר, חרדל טחון וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ריבועי גבינה פימיאנטו, מטבל גבינה פימיאנטו, ו פימינטו מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מסננים פימיאנטו; מתייבשים עם מגבות נייר, וקוצצים דק. מערבבים חרדל טחון ופלפל אדום טחון לקמח. בהדרגה להוסיף פימינטו קצוץ לתערובת קמח, זורק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
אבקת חרדלאבקת חרדל
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
לנצח גבינה, חמאה, ומלח במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד מעורבב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, להכות רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4
להתברר על משטח משוריין היטב. מחלקים ל 2 חלקים שווים; לשטח כל אחד לריבוע.
5
גלגל כל ריבוע לעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
6
חותכים עם חותך מרובע 1 1/2 אינץ'.
7
מניחים 1 אינץ ' זה מזה על נייר קלף מצופה בדפי אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
אופים 15 עד 20 דקות; מגניב על גיליונות אפייה על מדפי תיל 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה